torsdag 13 mars 2014

MERA SOL.

Inte klagar jag inte. Det har varit ett härligt väder idag med. Så idag blev det att fara ner på stan. Vi hade nästan inte nåt te kvar hemma, så det var bara att ta sig till thébutiken. Sibbe gav sig iväg för ett annat ärende och vi bestämde att träffas nere på stan. 
När jag stod vid busshållplatsen fick jag syn på dessa underbara krokusar.
Här var det en annan sort, som var lite randiga.
De här var ju verkligen färggranna. Lila med gula pistiller. Så glad jag blev, när jag såg de här.

Nere på stan satte vi oss hos Petters. Det är en korvkiosk med mera. Vi tog varsin korv och bröd och satt i solskenet och mådde vid deras servering. 

Jag glömde att berätta igår, att när vi var på Rusta, kom det fram en söt tjej, som sa hej. Jag var helt frågande, för jag kunde inte placera henne. Men hon sa, att vi hade träffats nere på Kos för ett antal år sen. Då träffade vi hennes föräldrar och hennes tvillingsyster också. Gissa om det gick upp ett ljus i min skalle. Hennes mamma och syster jobbar just hos Petters, där vi åt vår korv idag. Vilket sammanträffande! Världen är allt bra liten ibland.

När vi hade köpt vårt te, så åkte vi hem igen och drack kaffe på vår balkong i den härliga vårsolens glans. . Du får gärna sjunga med.

På förmiddagen såg jag ju de fina krokusarna och när vi kom hem såg jag att min novemberkaktus hade ändrat på årstiden och blommade nu. Det syns ju också att det sitter nya knoppar på den.

Ja, så fick vi sällskap av Baloo. I kväll var det min tur att gå ut med honom. Och han busade som vanligt och ville ha dragkamp med kopplet. 

Dagens Citat: 
Det ljugs aldrig så mycket 
som före ett val, 
under ett krig 
och efter en jakt. 
Otto von Bismarck

♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Visst är det vackert med alla blommor nu men trots fin sol här under torsdagen så var det bitande kallt i vinden, så mössan får allt stanna på ett bra tag till! kramiz

Annelie sa...

Hej, det var länge sedan.. :-)

Visst har vi haft ett underbart väder..??!!
Krokuserna blommar för fulla segel här också (konstigt vore väl det annars, när vi bor ytterligare 10 mil neråt),, de brukar titta upp i gräsmattorna, det är så fint.

När du skriver om thé-butiken,, vår stads thé-butik är till salu,, jag är så bekymrad att den inte blir såld utan den slås igen,,, för jag köper ju mitt älskade lösthé där,, svårt att få tag på annars.
ÖNSKAR jag hade varit helt frisk,, då skulle jag kunna ha tänkt mig att ta över den butiken,, är en dröm, rolig butik att jobba i.

Ha nu en riktigt fin helg oavsett väder och vind.. // Kram Annelie

Anonym sa...

Det citatet stämmer verkligen och visst är krokusar i alla färger ett trevligt vårtecken.
Världen är liten. Då och då får man ett bevis på det. När jag var på Kos träffade jag en gammal klasskamrat.
Helgkram Bosse

Nett sa...

Underbart, det skall bli kallare nu sägs det men förhoppningsvis så blir det varmt snabbt igen. Kram

Anonym sa...

Härligt med dessa oväntade möten..
Ja mycket garn har jag köpt på Rusta.I garnet Helen har det aldrig varit knutar,men i det som heter Mix är det ofta knutar..Aha Novemberkaktusen har blivit en Marskaktus,,kul..Haé Kram.

ansepanse sa...

krokusar är så vackra i sina olika färger :) jag tycker nog om alla :)
härligt att sitta ute på balkongen med kaffekoppen :) och så kom Baloo igen och förgyllde din/er kväll
kramar

Ama de casa sa...

Vilka härliga vårtecken du visar :-)

Veiken sa...

Vi har ett annat vårtecken som kom i eftermiddags. VÅREGN! Jag hoppas i alla fall att det är ett vårtecken. Dina blommor är mycket bättre tycker jag. Kramar

Ma sa...

Vackra bilder. Helt rätt i att världen är liten. Detta har även jag fått uppleva många gånger...