söndag 30 mars 2014

KATASTROFALT PÅ STAN OCH PÅ OLYMPIA.

Jag förstår inte hur man kan bära sig åt på det viset, som "supportrar" har gjort före fotbollsmatchen mellan HIF och Djurgården idag. Det började redan i går, när supportrarna kom till stan och härjade. Man har angripit gäster inne i en krog och förstört inredningen och stulit sprit. Se här vad som skrivs i HD. Vi hade nog tur, som begav oss hem från Helsingör tidigt. På vår buss fanns det en hel del killar, som sjöng och var väldigt trevliga. Gav oss High five, när vi gick av bussen hemma.

Idag på förmiddagen ringde en av Sibbes barnbarns man och sa, att han var i stan och ville träffa oss. Klart han fick. Han berättade att han hade kört en buss med supportrar till Djurgården ner från Stockholm. Han klagade över att de var stökiga på bussen på grund av att de inte var nyktra. De var jätteglada att de hade kommit fram och kunde dricka ännu mera.

Där spriten går in går vettet ut. Den tesen är verkligen sann. Det var mängder av poliser ute på stan, som försökte få lugn och ro. Men det hjälpte inte mycket, för det var slagsmål, så att en djurgårdare blev tvungen att tas till lasarettet, där han sen tyvärr dog. Det går att läsa om det HÄR.

Sibbes barnbarn här i stan var på Olympia med sin yngsta dotter. De fick se eländet på matchen direkt. Man borde inte ta med sig barn på matcherna. Hon är visserligen inte ett barn riktigt längre. 

På Olympia blev det att huliganerna försökte ta sig in på planen, men polisen motade bort dem och matchen avbröts. Då stod det 1-1. Matchen kommer att spelas om senare.

Nej, detta var för hemskt att skriva om. Så jag slutar här med sorg i hjärtat.


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kväller,,ja det är för jävligt att dessa som inte är ett dugg intresserade av sporten,utan bara ska jävlas,,hoppas det går att få stopp på eländet..
Tror jag det att det blir flera turer,verkar vara en lagom dagstur,i finväder..Haé Kram.

Anonym sa...

Sportintresserade!?!?!?!!!
Ja,jäklar ja! :(

Ruth i Virginia

Anonym sa...

Mors..Jag har läst om detta nu på morgonen,,det är för jävligt att det ska behöva dö folk bara för en fotbollsmatch,,måtte något göras,för att få stopp på vansinnet.Hoppas någon tar tag i detta vansinne..Haé Kram.

ansepanse sa...

ja usch, det är SÅ hemskt, de som håller på med sådant är ju inte intresserade av själva fotbollen, de är bara ute för att bråka och ställa till
kramar

Anonym sa...

Hej Det finns ett ställe några mil söderut där väldigt många av flyttfåglarna stannar till några dagar på sin färd norrut..De flesta av Gässen har gett sig av..
Ja det måste stävjas,dessa huliganer ska inte få förstöra för alla äkta supportrar,klubbarna verkar stå handfallna,i stället för att ta sitt ansvar..Folk ska inte behöva bli misshandlade till döds,,vilken sport det än gäller.Haé Kram.

Ama de casa sa...

Ja, fy fasen för såna där huliganer. Dom förstör ju för alla andra...

Ama de casa sa...

sv: Själva tiden i blogginläggen och kommentarerna är det wordpress som lägger dit. Och dom har inte automatiserat när det gäller sommar- och vintertid, så det får man ändra manuellt.
Själva datorn ställer om sig automatiskt :-)

Veiken sa...

Jag blir så arg att jag saknar ord! Sport är och ska vara kul! Det är för JÄVLIGT när folk inte har något vett i huvudet och alla grå celler är på semester samtidigt!USCH så tråkigt! Kramar