söndag 2 mars 2014

HUNDVAKTER IGEN.


I morse fick Sibbe ett SMS från Baloos Matte. Hon låg i sängen med 40 graders feber och ordentligt ont i halsen. Så han blev ju tvungen att lova henne att vi skulle ta hand om Baloo. Han fick klä sej tidigt och gick iväg och hämtade vovven. 
När de kom hem fick Baloo sin vanliga pinne att bita på. Den förväntar han sej, så fort han kommer hit. Så åt vi frukost och tittade på TVn som vanligt på våra långa mornar. 
                             
Vi gick ut en promenad med honom vid lunchdags, en väg som vi brukar kalla Noacks väg. Matte hade ju en annan Berner Sennen tidigare, som tyvärr blev sjuk och fick komma till vovvarnas himmel. Och vi brukade gå just den rundan med honom.
Det är en bra promenad för både Baloo och för oss. Men Baloo var inte riktigt bra i magen. Så det märktes att han inte mådde riktigt bra, för när vi kom hem ville han inte ens ha sin tuggpinne.
I kväll till och med kräktes stackaren på mattan i hallen. Som tur är, så har vi en plastmatta där, så han inte ska fälla så mycket hår på den andra. Det var ju bara att duscha av mattan lite och lägga tillbaka den med tidningar under. Det märktes ordentligt att han skämdes. Stackaren kunde ju inte hjälpa det. 
Vi två var ute sen på kvällspromenad och då blev han pigg som bara den och ville ha dragkamp och det syntes att han mådde bättre. Det kan ha varit nåt han har fått tag på och ätit ute, som han mådde illa av. Bilden här är inte från idag och det är inte  jag som är ute med honom heller.
Nu ligger han och sover vid ytterdörren, för han vet att Matte brukar hämta honom där. Men vi har kommit överens, att han ska stanna kvar hos oss i natt, så Matte får bli frisk i lugn och ro också.

Så kommer dagens Citat från Facebook.


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Stackars lille vovven, inte kul att må dåligt och inte kunna berätta vad som är fel...Bra att han piggnade till igen! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Tråkigt för han att spy på mattan, tur den var av plast. Här har vi fått snö i natt. Kram

Jenfan75 sa...

Min Granne har också en Benner Senner och hon har också haft problem med magen nu...
Hon Lizzy som hon heter är helt underbar. Hon har full koll på alla som bor i huset.. Och igår morse när jag kom från jobbet så kom hon springandes direkt jag klev ur bilen :)

Nett sa...

Så bra att ni kunde ställa upp där, attans att bli så sjuk. Skönt att hon få vila. Kram

Anonym sa...

Jag gillar det citatet. Bra att han mådde bättre på kvällen. Hoppas matte gör det idag. Då var det lite nostalgi för Nya husse att gå den gamla rundan.