söndag 23 mars 2014

LAT LÖRDAG.

Den här lördagen har gått mest i slöhetens tecken. Jo, lite städning blev det i förmiddags ändå.

Jag är ju med i ett par olika grupper på Facebook, som båda handlar om antingen stickning eller virkning. Där har jag fått många inspirationer från vad andra hittar på och vad de gör. Den här mormorsrutan fick jag genom Virka Mera och en duktig tjej, som kallar sig för BautaWitch. Hon delar med sej av sina kunskaper och jag hittade den här rutan HÄR. Rutan kallas för virkad vänskapsruta i översättning från engelskans The Circle of Friends. 
Min ruta har jag bara virkat på skoj idag och provat mej fram med olika färger. Det är inte ordentligt rätt än, för jag har inte blockat den. Jag tänker testa den ännu mera, för jag använde ett garn, som delade sej och det varnade hon för att göra. Så mönstret framträder inte riktigt som det ska. Hoppas på bättring till nästa gång.Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. Du får så gärna kommentera där också.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥7 kommentarer:

kaffehörnan sa...

Tingeling du. Då ska jag smita in till henne, blev nyfiken

kram

Siita sa...

Jag tycker rutan verkar fin. Jag håller på med min kofta. Bakstycket är klart o jag har börjat med fram. Tänkte sticka båda samtidigt med det blev för tungt. Nu får det bli ett i taget. Är ju lite mönster o då ser man att dom blir lika. Kram

JaanaM. sa...

Roligt med handarbete! Önskar dig en skön söndag!

Ama de casa sa...

Jag gillar dom glada färgerna i din ruta :-)

ansepanse sa...

den är fin, din virkade ruta
kramar

Veiken sa...

Det är så bra med nätet att man kan dela med sig till andra. Alla vinner på det! Kramar
Tack för ditt beröm om mina bilder!

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Vad roligt när andra delar med sig. Ni är så många som är så duktiga på det där med stickning och virkning. Själv har jag ingen talang för det där, tyvärr.

Det är väl skönt med lite slöa dagar också!

kramar