tisdag 18 mars 2014

ORO I ONÖDAN


Vi bestämde oss för att åka till Väla för att kika på ett par fina byxor till mej, som Sibbe hade sett i Väla Köpcentrums katalog häromdan vid deras 40-årsjubileum. Vi var ju där häromdan och då köpte jag mej ett par leopardmönstrade tunna byxor och en svart V-ringad tshirt. Han gillade det här också.
 Medan han gick till garaget, blåste jag håret torrt och skulle sen klä mej för att gå ut. Men nyckeln till dörren fanns ingenstans. Jag letade och letade, men ingen nyckel uppenbarade sej. Jag hade nästan gett upp, då han kom och undrade vart jag hade tagit vägen. Hjälpte mej lite att leta, men gav mej en extranyckel, så vi kunde ge oss iväg.

Det hann bli lunchdags och vi tänkte oss att äta nåt på IKEA. Jag ställde mej i kö, men Sibbe kom och sa att vi skulle gå, för han hatar köer och den var för lång här.

Så det blev Schillers inne på Köpcentret. Där blev det varsin rullad macka med jättegod fyllning i. Mätta och belåtna gick vi runt för att kolla efter liknande byxor till mej. Kikade på baddräkter också, men det fanns inte så många nylevererade än, som föll mej på läppen.

Vi hade redan kollat i den butiken, som hade annons i katalogen, men jag tyckte att vi kunde kika efter på flera ställen. Han gillade dom skarpt och ville köpa dom vi såg där.

Väla Köpcentrum kallar sej inte för Sveriges största Modehus för ingenting. Vi hamnade på Joy, där jag köpte byxor förra veckan. Modellen var ju bra, så jag frågade om dom hade dom i flera färger och mönster. Jojomen! Vi hittade alltså ett par nya byxor.
Dom liknar ju nästan varandra, men det första paret var leopardmönstrat och den nya var ormmönstrat. Vi köpte dom på en gång, utan att jag provade ens.

Sen körde vi hem och jag letade om och om igen efter nycklarna. Sibbe satt i "stora" rummet och plötsligt kom han ut till mej i köket med nycklarna dinglande i handen. Han hade sett att det glimmade nåt under vår stora byrå, som står i hallen. Lycka! För jag hade varit rätt nervös, för att jag trodde att de var borta för gott.
 Jag visste förstås, att dom måste vara hemma, för senast jag var ute, var i lördags, då jag var ute med Baloo och låste upp dörren till lägenheten, när vi kom hem. Så var det med det. Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kväller..Oj så skönt att nycklarna kom till rätta..
Gottegris..Okidoki,jag är benägen att hålla med dig..Haé Kram.

TantGlad sa...

God morgon!
Snygga kläder. Ja badräkter är roligt att köpa, men nog inte läge än.
Fina bilder.
Ha en skön dag nu/ kram.

Fenixmonas sa...

Så irriterande när man inte hittar saker! Tur att Sibbe fick syn på dem. Häftiga byxor! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Tur att nycklarna kom tillrätta. Ha en trevlig onsdag. Kram

Nett sa...

Tur att ni hittade nycklarna :) Förstår att du var orolig där. Snygga byxor du har där :) Kram

ansepanse sa...

vilka fina byxor, båda två
och vilken tur att Sibbe hittade dina nycklar, för visst blir man nervös när man inte hittar sina nycklar
kramar

Veiken sa...

Det är inte roligt när nycklar försvinner så där. Man hinner bli superstressad innan dom kommer till rätta!
Snygga byxor, allt klär en skönhet! Kramar

Ama de casa sa...

Fina fynd - och skönt att nycklarna kom till rätta!
:-)

Anonym sa...

Hejsan..Här har det börjat att snöa igen,hoppas det ger sig snart..Jag har varit in till Gävle på fm,handlat lite i Gevalias Personalbod..Skönt att kunna ta lite paus i tvättandet,medans maskinen jobbar..Haé Kram.

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Jag blir också orolig när nycklar försvinner. Tur att dina inte hade försvunnit så långt, men de är inte lätta att hitta när de trillat in under en byrå.

Det är fint med djurmönstrat tycker jag, däremot hade jag själv inte kunnat bära ormmönstret - det har jag alldeles för mycket ormfobi för för att kunna göra haha.

Nu är jag tillbaka lite smått med bloggen igen. Det har blivit en del pauser från min sida, men ibland klarar jag bara inte av att sitta framför en dataskärm.

Alltså, vissa ställen i Egypten får man inte åka till, så där har du till viss del rätt, men dit vi ska ska det inte vara någon fara - i nuläget.
Kramar

Anonym sa...

Ja nu snöar det ömsom pyttesmå flingor/dasslock...
Ja tänk om man kunde gå in och köpa personal,nu får man nöja sig med det sortiment som tillverkas av koncernen,kaffe,godis,ost etc..I dag blev det 12 pkt bryggkaffe för 120:-
Haé Kram.

Anonym sa...

Hur 17 kan du få gubben med dej och köpa kläder, och åt DEJ, inte HONOM? Jag kunde knappt dra min till affären för att köpa byxor åt sej själv. Byxor och skor var det enda han köpte själv. Behövdes bara vartannat år eller så. Gillar inte alls att gå i affärer.

Ruth i Virginia