måndag 3 mars 2014

DET HAR VARIT BLÅSIGT OCH KALLT IDAG.


Baloo fick ju stanna hos oss i natt. Sibbe gick ut morgonrundan med honom och Baloo var pigg och lekfull, när de var ute. Och när de kom hem åt han sin mat med förtjusning. Skönt att han hade blivit sej själv igen.
När vi var ute på vår promenad igår, så hittade jag små scillor i vår park, och syrenbuskarna började visa prov på små gröna blad. De kommer säkert inte att slå ut på ett bra tag ännu. Men det var ju också en liten försmak av våren.
 Scillorna var alldeles snövita, men det kan väl bero på att det egentligen borde vara vit snö på marken. 
När vi hade gått ut ett litet tag med Baloo på förmiddagen idag, så tog vi bilen och körde till Väla Köpmarknad. Där finns det en butik som säljer allt för keldjuren. Vi behövde flera "sticks" till Baloo, för han fick den sista vi hade i morse. Det blev två påsar med såna, för det var specialpris på dom nu. Så nu har vi så det räcker både länga och väl.
Sen körde vi upp till Max hamburgerställe. Vi brukar åka dit nån gång i månaden, för deras burgare är de godaste tycker vi. Man kan se så tjocka de är och vi brukar undra hur man ska kunna bita över hela burgaren, så vi tar ett lager i taget och häller ketchup på den och äter. Sen tar vi den med köttet och gör likadant. Det kladdar mycket mindre på så sätt.
Det var ju klart förstås att vi gick in på det "riktiga Väla" också. Det blev inte mycket handlat som vanligt, mer än att jag var inne på Akademibokhandeln och köpte lite smått och hälsade på mina gamla arbetskamrater.
Jag har varit ute med Baloo bara för en stund sen och han var lika glad och busig som vanligt. Vi höll dragkamp och jag fick mej ordentliga utskällningar, när jag försökte ta hans fötter. Det var hur kul som helst. När vi kom upp fick han en portion mat igen och den åkte ner med en gång.
Vi behåller honom i natt också, för Matte har inte blivit frisk än. 

Dagens Citat: 
Den som själv inte har ont i sinnet, 
tror andra om gott. 
Svenskt Ordspråk.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Vi har också MAX men jag har aldrig varit där...fast å andra sidan så är jag inte på de andra hamburgerrestaurangerna heller...Fast jag tycker att det är väldigt gott med hamburgare. kramiz

Siita sa...

God morgon. Kul att ni får rå om han en tid nu. Hoppas matte blir bra snart, inget kul att vara sjuk. Kram

Siita sa...

Hejsan. Jag bor 7 mil från Arboga, måste åka genom där för att komma till Sthlm. Ellinor bor ju i Nora, så även från henne så måste vi genom där. Kram

ansepanse sa...

vad skönt för matte att hon har er :) där Baloo trivs gott och har det superbra
Sv: jag kunde inte låta bli att köpa kuddarna :)
kramar

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ sa...

Varje litet vårtecken jag ser gör mig så glad i hela kroppen:)

kramar

Veiken sa...

Det är so med barnbarnen. Man har så roligt med dem ett tag och sedan kan man med gott samvete lämna tillbaks dom! Jag kan tänka mig att det är likadant med Baloo! KRamar!

LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands sa...

Gud så gott med MAX!

Svar: hoppas du vill vara med fler gånger! :)

Ma sa...

Härligt med vårtecken i form av vårblommor. Hoppas det kommer massor av vårtecken och att vintern är förbi för i år...