fredag 18 april 2014

FORTFARANDE PÅSK.


Det gäller att fira Påsk så länge som möjligt! Jag kan bjuda på en liten sak här. Klicka på bilden, så får du se och höra nåt trevligt.
Vi åt ägg i morse. Det är sällan vi gör det, men är det Påsk, så är det Påsk. Vi brukar bara käka macka och dricka té på morgonen till frukost i vanliga fall.

Sen har det mest varit soffan idag med stickning för mej och så såg vi lite inspelade filmer. På em. så visades Jesus Christ Superstar från 1973 på SVT 1. Jag hade inte sett den versionen förut. Klicka på nästa bild om du vill läsa lite mer om filmen och dess skapare.
                     
Jag har sett en annan version för många, många år sen. Men det kan ha varit en version för TV direkt.

Sibbe bjöd på en laxlåda till middag idag. Den smakade jättegod. Så skulle vi dricka lite vin till. Men det var rött!!! När vi var på systemet häromdan, så stod vi i vitvinsavdelningen och plockade det. Men det fungerade ändå, för det var ett lätt rödvin.

Fredagkväll. Vad ser man på då? Jo, Let´s Dance! Det var fel person, Kenza, som åkte ut, men Patric Sjöberg fick stanna kvar. Han var visserligen bättre än tidigare, men Kenza var nästan som en proffsdansös. Hur kan folk gå in och rösta så galet?

Nu blir det till att nanna kudden för min del. Klockan är strax 12. 
♥♥♥Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ja, visst är det tokigt att Patrik är kvar när så många bättre har åkt ut. Men folk gillar nog hans stil. Den utanför dansgolvet alltså :-)

ansepanse sa...

verkar som om du och Sibbe hade en fin långfredag
mm, jag hoppades ju att Patrik skulle åka, men, men, jag förstår heller inte hur folk kan rösta så tokigt, karl´n kan ju verkligen inte dansa
kramar

Anonym sa...

Hejsan,,jag har sol även här,,men vinden är ganska kraftig och lite kylig,,+17 i alla fall..Haé Kram.

Veiken sa...

Hör och häpna, vi glömde att äta ägg idag på Påskafton. Det blev vanlig frukost och baconlindade kycklingfiléer till middag! Gott!
Det är helt otroligt att det varje år i Let's Dance röstas massor på den som är sämst och håller den personen vid liv! Påskkramar!