lördag 12 april 2014

LÖRDAGSSTÄDNING MED MERA

Städning i förmiddags. Jag diskade medan Sibbe var nere och handlade mat och passade på att damma hela huset. Det samlas så mycket damm, när man har annat för sig, än att kolla OM det finns nåt sånt. Jag skulle faktiskt vilja se mer ut som henne ovanför texten. 
Men troligen liknar jag nog den här mera. Det har blivit mycket handarbetande i dag också. Vi ska på tvåårskalas i morgon och jag var inte riktigt färdig med presenten förut, så det blev lite stressigt. Det var tillbehör som jag inte hittade förrän nu i veckan, som gjorde att jag inte kunde göra den färdig förut.

Men du tror bara fel om du tror att jag tänker visa presenten idag. Inte förrän i morron blir det.

Vi har haft Baloo hos oss idag också. Jag var ute på kvällspromenaden med honom och när vi kom hem igen, så var han rätt trött och somnade som vanligt. Men plötsligt blev han kelen igen och kom in till oss i rummet.

Så här brukar han göra med Sibbe, när han känner sig bortglömd. Kryper upp i knät hos honom och väntar sig att bli kliad både här och där. 

Han försökte inte med mej idag. För i går ville han komma upp i soffan hos mig, men det fick han inte, för jag hade soffan full av virkning, garner och nålar. Vi fick tvinga ner honom då. Så han var nog fortfarande lite sur på mej. Det fanns lika mycket i soffan idag också förutom mej själv, så han fattade nog att det skulle bli nix idag med.

Dagens Citat kommer från Facebook:

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

10 kommentarer:

Carina Sjölund sa...

Puss på nosen till söta Baloo♥
Kramen till dig♥

ansepanse sa...

vad trevligt med tvåårskalas :)
fine Baloo :) klart att han vill bli kelad med också :)
jadu, varifrån kommer allt dammet egentligen???
ha en bra söndag
kramar

Ama de casa sa...

Vilken söt "liten" knähund :-)

Ama de casa sa...

sv: Vi tröttnar inte på tapas - det är ju så olika grejer så det blir ju inte enahanda alls :-)

Anonym sa...

Hej du,,Vi hade en åkare här i byn som hette Artur,den enda jag kände till,,han är borta sen många år.. Sen har vi ju "Klabbarparn" förståss Artur Rohlén..Baloo är en rejäl knähund..Haé Kram.

ansepanse sa...

sv: nej, jag tycker heller inte att man ska sätta ut bilder på sina barn och visa upp dem hur som helst i datavärlden, man måste vara lite rädd om privatlivet
kramar

TantGlad sa...

Hahaha...det sista var hur bra som helst ju. Hmmm....ja inte går det att vara artig alla gånger inte hehe.
Vilken stilig vovvse då.
Ha nu en skön påsk till dig!
Kram från mig!

Veiken sa...

Vår dotter har också en hund som tror att den fortfarande är valp och gör sig plats där det passar! Det blir tungt i längden! Kramar

Maria sa...

Damm, prata inte om det, här far de omkring och en massa djurhår sveper med i dansen. Jisses vad stor Baloo ser ut i knät men säkert en skön stund. Konka å bära massa varor i trappor e inte helt lätt, gott att ha hiss. Tur för mig att bo som jag gör, hatar nämligen att åka hiss.
Ha de gott/kramkram

Anonym sa...

Kväller..Jo nog klingar instrumentet fint,,men det är nog svårspelat,detta har 8 strängar,det finns dom med 26 strängar,,låter lite Harpa om det..Haé Kram