måndag 28 april 2014

VÅREN ÄR HÄR.


I går var jag på väg att bli galen. Jag kunde inte komma ut på nätet och göra någonting. Ett litet tag fungerade det, men sen kom jag inte ut igen. Det var faktiskt fler som klagade på FB om detta. När jag sen öppnade min mobil, stod det ett meddelande från 3 (Tre), att de hade problem med sina servrar. Då blev jag lite lugnare, för jag hade trott att det var min dator, som det var fel på.
Det gick inte att öppna och komma ut i morse heller. Men så småningom fungerade det igen. Då hade jag fått många mejl och många kommentarer, så det gick ett bra tag att gå igenom allt.
Nu kan jag bevisa att våren är här! Bara se på vår vackra utsikt från balkongen. Det japanska körsbärsträdet står i sin vackraste prakt.
Så kan man se de båda hängbjörkarna, som jag var rädd att man skulle såga ner för ett tag sen. De blev ju bara friserade nertill. Så deras grannar får nog lite mera ljus. Och vi missar inte deras vackra grönska. Det har gått fort fram.

Du är väl inte avundsjuk på vår vackra utsikt från balkongen? Där har vi suttit i omgångar idag och spisat både lunch och druckit kaffe. Ljuvlig vår. Sen har vi kikat på TV. Den danska serien Arvingarna. Danskarna är så fantastiskt duktiga med sina serier. På torsdagarna blir det ju en annan dansk serie, Badhotellet. Den är också bra. 
Jag har försökt att brodera lite i kväll. Men det är så svårt, för det är så smått. Jag kan nästan inte se på beskrivningen vilka färger som gäller och det är svårt att räkna stygnen också. Och så är det så här många färger att hålla rätt på.
Tittar man på TV, så fungerar inget förutom att sticka eller virka. Men jag är en envis typ och jag SKA klara av det.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Det är väldigt vackert i naturen nu, även här blommar nu de japanska körsbärsträden.
Våran Maggan hade blivit 92 i år men tid nådde hon ju inte riktigt. Pappa och hon var lika gamla. kramiz

TantGlad sa...

Man blir galen när tekniken strular hahaha.
Tittar in lite snabbt då jag är på en snabb bloggpromenad.
Önskar dig en jättefin tisdag.
Kram från mig!

ansepanse sa...

jag är inte avundsjuk även om det är supervackert :) jag har ju lika vackert här i min/vår trädgård :)
envis, det är jag också :) med envishet kommer man långt
kramar

Ama de casa sa...

Jobbigt när internet krånglar så - skönt att det verkar ha ordnat upp sig!

Veiken sa...

Det är frustrerande när tekniken krånglar. Skönt att felet inte låg hos er i alla fall! Ja, det är otroligt vackert ute nu! Det gäller att njuta så mycket det bara går! Kramar

badtant.bloggo.nu sa...

Vilken tur att det fixade till sig tillslut med datorn. Visst är det vackert ute nu på våren,jag bara älskar den årstiden. Nu vill jag önska dig en fin Valborg.
Kram på dig.

Anonym sa...

Klart du klarar av broderiet,det tar kanske bara lite längre tid..
Ja nu är jag tillbaka på Cypern,kul har snart träffat alla mina goda vänner,skitkul är det..Haé Kram.