onsdag 16 april 2014

SNART ÄR DET PÅSK.

Igår var det nån som skrev på Facebook, att det var fullmåne i går natt. Det kan ju inte stämma, för då sov jag hur gott som helst hela natten igenom.
Fullmånen visade sej nog i natt i stället, för sova det kunde jag inte. Jag vände och vred på mig, sov kanske en stund lite då och då, men mestadels var jag vaken. Det kändes idag, för jag vaknade till med migrän. Tog ingen medicin, för jag är inte glad att äta sånt för mycket. Det gjorde jag inte förrän sent på eftermiddan, när jag tröttnade på eländet.

I morse var det ett fantastiskt vackert väder med mycket sol. Jag tittade ut genom balkongen och såg då ordentligt, att björkarna tvärs emot oss hade börjat grönska, trots att man klippte ner dom ordentligt för ett tag sen. Det ser ut som om träden har en ljusgrön slöja över sig.
 När jag ändå var på gång på balkongen tog jag den här bilden av några av våra penséer. De håller sig jättefina allihop.
 Innan vi begav oss ut, så såg jag dessa här vackra molnen ovanför "våra" björkar.
Vi var då på väg ut, för att inhandla påskens förnödenheter på ICA Maxi ute på Råå.
Först stannade vi till i den gamla delen av Råå. Köpte varsin stoor strutglass och satte oss att äta dom utanför kiosken. De smakade jättegott där i solskenet. Jag blev tvungen att fota den här mystiska byggnaden, som faktiskt är en nybyggd skola. Jag tycker att den ser förfärlig ut. Hur kan man som arkitekt rita ett sånt hus intill den gamla fina skolan? De passar ju inte ihop.

Det blev en hel del inhandlat på ICA Maxi. Så vi behöver inte gå hungriga över påsken.
Dom här hönorna har kanske hjälpt till med de obligatoriska äggen?

Dagens Citat från Facebook:♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Jodå, nog har jag märkt att det varit fullmåne...sömnen var inte bra.
Nu är pappas lägenhet tömd o vi fixar resten av flyttstädningen i morgon. Begravning av Margareta blir det på fredag 25 april, så resan fick ombokas till 30 april. Sen är väl allt på rätt köl igen. Kramiz

Gilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ama de casa sa...

Usch vad jobbigt med migrän! Hoppas den är puts väck nu.

Hönorna var jättefina - jag gillar höns :-)

Carina Sjölund sa...

Påsk kramen till dig vännen♥

Ma sa...

Hoppas migränen är borta. Klippningen av björkarna gjorde nog dem bara vackrare. Dina penseér verkar ha stått ute någon frostnatt för då brukar de se ut så där. Jättekraftiga och fina. GLAD PÅSK...

Veiken sa...

Enligt alla kalendrar var det fullmåne i tisdags 15 april. Jag känner aldrig av fullmånen så jag har normalt noll koll! Kramar

Anonym sa...

Kväller.Det brukar bli sill o nubbe,3 gånger om året,påsk.midsommar och jul,,smakar ganska bra,när det inte blir så ofta..Ha´e Kram.