torsdag 17 april 2014

RESA TILL BLÅKULLA.

I förmiddags gjorde jag som många andra, åkte på kvasten till Blåkulla.
Alla dom andra kom också på en kvast, men de hade huckle på sig och antingen en katt eller en hurra med sig. Jag tog nåt foto på en. Hon hade båda delarna.
Men nog katten var jag väl snyggast? Hehe!

Annars blev det städande av idag hos oss, för Baloo kommer inte att vara hos oss över påskhelgen. Han blir hos sin "Mormor", som har en kolonistuga. Då får han sova i hennes säng, så hon inte känner sej ensam. Och hon får lite promenader.
Hela eftermiddagen har jag ägnat mig år UFOn. UFO betyder unfinished project enligt stick och virkspråken. Den här sjalen kallas annars för Pytt i Panna. Det beror  på att man stickar lite olika mönster på den. Jag fick fram den riktiga beskrivningen på Pytten. Klicka HÄR så kan du läsa om det hos henne som har gjort mönstret. 

Men om du klickar på bilderna, så kan du kanske läsa vad som hände den här sjalen. Jag lyckades se vad jag hade gjort för fel enligt beskrivningen. Så "Bakstycket" får jag sticka om igen.
Här är ett UFO också, men det är inte så bråttom med det. Det är bara så mycket jag vill göra på en gång, att det är svårt att hia sej. Både sjalen och det rosa, ska blockas också. Det är också ett uttryck från stick- och virkspråken. Man ska lägga alstret på ett slätt underlag och väta det ordentligt och låta det ligga slätt tills det blir torrt. 
PS. Jag hade faktiskt hellre pussat den här lilla goa påskkärringen. Ett av mina barnbarns barn. Bilden har mitt barnbarn och hennes mamma satt in på nätet. Då tänkte jag att jag kunde sno bilden av dem. Jag får väl också ha nåt sött att se på! DS.            

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Anonym sa...

Mors,,den lilla påskkäringen var en riktigt go liten tös..Jag ska snart åka och köpa en ny elgrill,,den jag hade pajade i går..
Ha nu en riktigt GLAD PÅSK..Kram.

Carina Sjölund sa...

Å så söt påskkärring♥

Men du.... jag mötte inte dig efter vägen till blåkulla i går?? men vi kanske åkte om varandra :)

Ha en fin påskafton vännen!
Kramen♥

ansepanse sa...

åh vilken liten söt påskakärring :)
GLAD PÅSK på dig vännen
kramen

Ama de casa sa...

Det var en riktigt söt liten kärring :-)

Jag såg dig inte igår, men jag åkte ju lite senare... :-)

Anonym sa...

Ja hon var söt den lilla gumman..här har det regnat hela Fm,uppehåll nu..
Jag bor i hyreshus oxå,inga kolgrillar är tillåtna men en elgrill går bra,,den nya som jag köpte i dag funkade alldeles utmärkt..Haé Kram.

Susanne P sa...

DET var en söt Påskkärring!

Kram

Anonym sa...

Ja dessa mathelger,,men jag tar det lugnt,blir ungefär som vanligt,,bortsett från nubben då förståss..Haé Kram.

Veiken sa...

Vilken liten söting. Det är ju bara påsk en gång om året, så det gäller att hänga med för både stor och liten! PÅskkram!

Anonym sa...

Kväller,,Ja det blir inte så ofta det blir nubbe,,sen har jag världens minsta glas,rymmer max 3 cl,,så min konsumtion är nog mindre än måttlig..Haé Kram