lördag 19 april 2014

PÅSKAFTON.


Det är faktiskt skönt att vara pensionär, så man inte har så många krav på sig. Ingen säger att nu är det dags att göra det eller det. Så vi lever efter det.

En sak bestämde vi oss för i alla fall. Det var att gå ner på torget i Stattena. Det var solsken och fint och vi satt på en bänk och åt varsin glass: Magnum mandel. MMMMM..... (Nej, inte Marabou Mjölkchoklad)!
Trots att vi har vår balkong full med penséer, så var jag tvungen att fota de här. De sitter i en stor plantering på torget och i år tycker jag att man verkligen har lyckats med blommorna. Mycket fina kombinationer. Men tyvärr ger inte bilden blommorna rättvisa. De är mycket kraftigare i färgerna. Här ser de ju bleka ut.

När vi hade suttit tillräckligt där och lapat sol, så gick vi hem igen. Det blev inte nån långpromenad i dag heller, utan det blev TVn igen och stickning för min del. Jag somnar lätt om jag inte har något för mig framför TVn. Den här gången blev det Forrest Gump, som vi hade spelat in i går kväll. Klicka på bilden, så kan du läsa lite mer om filmen.
                 
Här kan du se en trailer för filmen. Vi hade sett den för många år sen, men ville se den igen. Det var mycket, som vi hade glömt, men filmen var lika fantastisk.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 
♥♥♥

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Maria sa...

Oj vad du är flink med stickorna, här är det virknålen som får arbeta. Har varit ett attans fint väder idag då blir de läge å sitta ute och försöka få lite färg på kinderna. Viken sötnos till påskkärring du hade på bild, så söt.
Ni får ha en skön söndag/kramen

TantGlad sa...

Forest gump är en jättebra film som jag sett massor av gånger, men man blir aldrig less på den.
Förstår det är skönt att vara en gla pensionär och ledig framför allt *ler*

Ha en fortsatt jättfin påskdag nu!
Kram.

Carina Sjölund sa...

Forest gump är en jätterolig film. Har sett den flera gånger.
Att få vara pensionär måste vara jätte härligt :)
Kramen rara du♥

Ama de casa sa...

Forrest Gump hör till mina favoritfilmer och jag har sett den massor med gånger. Den är så fin!
:-)

Anonym sa...

Hej du..Ja Forrest Gump,den filmen ligger ganska högt upp på min filmtopplista..Här skiner solen från en molnfri himmel,,vinden är dock lite kylig,,graderna kryper sakta uppåt,är+9,1 just nu..Haé Kram.

Veiken sa...

Vi älskar att vara herre över våra liv. Man kan göra vad man vill, när man vill! Tyvärr är det många som bara sitter där, men varken du eller jag tillhör den gruppen! Tack och lov! Påskkramar!

Anonym sa...

Hej du..Ja vilken kanonfin dag det blev,för mig blev det en balkongeftermiddag,,grillade först en fin köttbit,(eller det blev flera)lite pommes i ugnen,sen satt jag ute och njöt av maten,,velade lite om jag skulle ta vin eller öl till maten,,men jag tog båda,öl före och efter,,rött till själva maten,rackarns gott...Haé Kram.

Anonym sa...

Ja så sant Gilla,när man nått dit där vi är,,då får man göra precis det man känner för,,man kan säga att vi har fritt spelrum..Ha en fortsatt glad Påsk..Kramen.

Anonym sa...

Kväller,,Tackar,jag tycker det är roligt att fixa mat,,och jag äter nog rätt mycket med ögat oxå,,i dag köpte jag ett fantastiskt fint kött på City Gross..Att jag sen lyckades grilla det nästan helt perfekt får jag säga "Grattis Hebbe" det gjorde du bra..riktigt gott blev det..Gjorde heller inte ont att sitta ute och äta i det fina vädret..Haé Kram.