fredag 4 april 2014

IMPROVISATION.


Det har inte hänt så mycket idag. Solen har skinit, så vi har kunnat sitta på balkongen och njuta av solen. Det kändes riktigt varmt och gott. 

Till och med lunchen åt vi på balkongen. Sibbe hade lagat till några biffar av malet kött och serverade en god grönsakssallad till. Att äta så gott på balkongen är verkligen inte dumt. 

Sen kokte jag kaffe, som vi intog där också. Jag såg i fönstren i huset mittemot att Baloo och hans matte var på väg till oss. Så vi lutade oss ut över räcket och kallade på honom. Matte försökte få honom att titta upp och hälsa på oss. Men nej! Han går inte på sånt.
Hon hade en annan Berner Sennen tidigare, som hette Noack. Han kunde konsten, att hälsa uppåt. Till och med mitt i natten, när Matte var på väg hem på andra sidan gatan, kunde han kika upp till vår balkong och skälla som en galning. Tyvärr finns han inte längre. Blev sjuk och fick komma till vovvarnas himmel.
Detta är Noack. Han var lite lurvigare och hade tjockare päls än Baloo. De är/var två helt olika hundar, trots att de är/var av samma ras. 

På kvällen var jag nere på stan och hos Combina Shop. Där blev det en helt improviserad mannekänguppvisning, när både hjälpredor och kunder provade kläder och visade upp sig.
Siv serverade snittar som vanligt och de godsakerna hade hon i brunt gjort och står bakom kompisen Gittan i leopardmönstrat här. 

Damen i blått till vänster hade jag inte träffat tidigare. Men hon gjorde mig förvånad, när hon med en gång sa, att jag har kommit från Arboga. Hur kunde hon veta det? Jo hennes X-man visste det och kom också från Arboga. Jag fick verkligen en lång haka. Jag kände faktiskt inte igen hans namn. Så han var mej veterligen inte igenkänd alls.
Inga sura miner här inte!
Här ser vi en annan som inte är ledsen. Gunilla heter hon.

Jag känner ju inte alla damerna, så jag kan inte säga vad de heter allihop.

Gittan är en god kompis, som brukar köra mig hem och det gjorde hon i kväll också.


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

Han trodde väl att det var ett försenat aprilskämt.
Så ni är redan igång med att äta och fika på balkongen. Vi har äntligen fått ut möblerna. Vinden är lite kylig och jag fick skrapa rutorna på bilen igen imorse. Helgkram Bosse

Anonym sa...

Hej du,,Du verkar ha haft en riktigt fin dag,med balkonghäng,mat o fika..
Sen en trevlig stund,med tantsurr,och klädtitt,,kul..Haé Kram.

ansepanse sa...

:) en änglavovve vi hade tittade alltid på flygplanen som flög på himlen, jag har försökt visa de andra hundar vi haft att det finns flygplan, men nej, de ser dem inte, de tittar inte ens uppåt
du vet väl att jag är född i Arboga :)
kramar

Ama de casa sa...

Det är härligt när utesittarsäsongen startar :-)

sv: Tapasrejset kör dom (oftast) två gånger per år här. En på våren och en på hösten. Den förra var i slutet av november :-)

Nett sa...

Härligt gäng med folket där, även om du inte kände igen dem. Kul när andra känner igen en iallafall, då måste man ha gett intryck :) Nu har jag ledig helg framför mig och det skall bli skönt. Ha en fin helg! Kram

Veiken sa...

Vår dotter har två hundar (samma ras) och det är skillnad som natt och dag på deras kynne. Det är precis som vi människor! Vi är alla lika, men ändå inte! Kramar

Ma sa...

Härligt att kunna sitta på balkongen och äta. Visst blir man förvånad när folk man inte känner igen en vet saker om en som man inte tycker att de borde känna till, som i Ditt fall med Arboga...