fredag 11 mars 2011


Idag får du se mej i det långa håret, som jag sparade när jag klippte luggen häromdan. Det går ju att sätta upp i bak, som du såg, när jag var klar för tvättstugan.


Vi var på väg att göra veckohandling idag. Vid sidan om IcaMaxi och Systemet ligger en ny galleria, som vi inte hade sett förut. Det var ju klart att vi skulle kolla in den. När man kommer in i Gallerian, så ligger det en blomsteraffär meddetsamma till vänster och till höger fanns det en restaurang, rätt stor faktiskt. Men eftersom vi båda är lite klädgalna, så gick vi in i nästa butik, som var en klädaffär och de hade riktigt högt i taket och en väldigt stor lokal. Så det såg väldigt luftigt ut. Butiken heter Made in Italy efter vad vi fick reda på.


Här ser du kassadisken och den trevliga tjejen, som jobbade där. Men glömsk som jag är tänkte jag inte på att fråga om hennes namn.


Här ser vi skylten, som talar om butikens namn.


Klockan som du såg en bit av i förra bilden syns tydligare här och man har en härlig soffa, för medföljande att sitta i, när de blir trötta på att vänta på den som handlar. Mycket förnuftigt. Sen exponeras det kläder längs väggen och snyggt upplagt på bord.


De här klänningarna föll jag för, men jag kan nog inte ha en sån själv. Det förbjuder min gamla kropp.Det här skulle jag också kunna tänka mej att ha. Det var verkligen en snygg och tuff outfit. Du vet en sån grej man kan ha på sej om dan och se snofsig ut i.  :-)


Det här var också riktigt snyggt tyckte jag. De är så där lite kvinnligt med volangerna. Det ser så skirt ut med de tunna tygerna. Härliga lite dova färger.


Detta är motsatt sida av butiken och här ligger plaggen i snygga travar. Det fanns en hel del snyggt att välja bland och priserna är verkligen humana.


Speciellt den här tunikan föll jag för. Den finns i flera färger och jag vill ha en i den modellen, men vill ju matcha med de färgerna jag har hemma. Jag hade mina nya jeans idag och vilken färg jag vill ha, beror helt på det jag har hemma.


De här byxorna föll Sibbe speciellt för. De är faktiskt riktigt fräcka med sina mönster.


Vad ska man ha i en butik med namnet Made in Italia om inte en vespa? Fräsig dekoration och lämplig att lägga kläder på, att skylta med.


Det här var verkligen en söt och fräck t-shirt hon har på sej. Snygga byxor och fräcka solglasögon. Det kommer att öppna en glasögonbutik alldeles intill den här affären. Jag fick den uppfattningen att det är samma ägare till flera av butikerna. Rätta mej om jag har fel.


Den här koftan var verkligen läcker också med den orangea blusen under och med sitt trevliga mönster. Vi gick vidare genom gallerian och där fanns det ytterligare en klädbutik både för damer och herrar. Den sades vara en outlet med kända italienska märken.

Så fanns det en barnklädesbutik, men där var vi inte inne och tittade, för klockan började bli mycket. Vi gick förbi en frisersalong också.

Så körde vi hem till våra vänner K. och L. och tittade hur långt de hade kommit med reparationen av sitt hus. Det började se mer eller mindre färdigt ut nu. I veckan som gick har de fått in vatten äntligen, så nu kan de bo inomhus och umgås inne istället för ute i uthuset. Bajamajan är bortforslad, så nu kan de använda toan igen och diska och tvätta. För dej som inte känner till det, så kan jag säga att jag har berättat om dem tidigare här i bloggen.

Nu kan vi verkligen hoppas på våren, för se vad vi såg i deras rabatt.

Sen blev det av, det vi var ute efter. Vi inhandlade nödiga livsmedel för helgen.

Dagens Citat:

Hon här så ful,

att hon passar som fågelskrämma

i ett jordgubbsland.

En granne. Sanning alltså.

*****************************************************************
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

9 kommentarer:

vickan sa...

wow vilken läcker klädaffär du hittade Gilla. Jag gillade en hel del av kläderna som du visade upp. Kul när man hittar affärer så där som man inte sett förut.

4U2! sa...

Ja, det var riktigt fina kläder du visar!

Fenixmonas sa...

Så fint med Vintergäck! Kläder är normalt väldigt roligt och där fanns det mycket snyggt...fast jag har gått upp så mycket i vikt så numera är det en pina och bara ett måste att handla kläder. kramiz

Siita sa...

God morgon. Härliga bilder o kläder du hittat. Skulle oxå vilja vara där o titta. Ha det gott. Kram

Vicke sa...

Det gick inte att lämna en kommentar i din andra blogg utan id, så jag lämnar den här:

tack för den trippen, det var många fina bilder

Eva sa...

Godmorgon!
Vilken trevlig affär. Inte så trångt och ihop packat som många andra klädbutiker.
Ha en skön lördag:)
Eva

vickan sa...

Hej Gilla. Vill bra säga att jag läser din reseblogg också men jag kan inte skriva kommentarer där av någon anledning så kommentarerna får komma här istället. Var iallafall nyss in där och kikade och det var fina resebilder. Om du vill titta mer på Linas matkasse så går du bara in på www.linasmatkasse.se Där kan du läsa om kassen och ur det går till och sen kan du kika på ditt postnummer om tjänsten finns där du bor. Lycka till!

Anonym sa...

Jag snöade in ordenligt på den läckra tunikan. Det är nog läge för en shoppingrunda snart! KrAM

Frogprincess sa...

Ser ut att vara en fin affär... Har tyvärr tröttnat på att gå i klädaffäerer och handlar mest på postorder.
ja, vintergäcken väntar jag också på här. Än syns de dock inte till.
Ha en fin kväll.