onsdag 23 mars 2011

Idag har jag verkligen satt i halsen.

För det första, så försvann min internetanslutning i middags. Efter ett tag även Sibbes. Vi kunde inte komma någon vart överhuvudtaget. Jag felsökte på massa olika sätt och vis. Men jag fick bara svaret att jag inte var ansluten och att mitt nätverkskort var bortkopplat.

Så var det dags för stortvätt i källaren. Stortvätt och stortvätt. Det var inte så länge sen sist. Så det var inte så mycket den här gången.

Upp till lägenheten emellanåt, när maskinerna var igång. Jag hade börjat renskriva en resedagbok i stället under tiden. För att vara helt utan datorn kunde jag ju inte. Men plötsligt, så fick jag igång nätverket och kom ut på nätet, utan att ha gjort något alls själv. Av nån anledning hade Telia tydligen haft avbrott någonstans.

Jag kopplade upp mej och kom in på Facebook. Där är jag "vän" med Helsingborgs Dagblad och såg med en gång deras överskrift. Elisabet Taylor död. Hon var min ungdoms favoritskådespelerska, så jag blev verkligen ledsen. Klicka på hennes namn, så kommer du till Vikipedia, där du kan läsa mer om henne.Bilden är lånad på nätet. Hon började sin karriär som barnskådespelerska bland annat i Lassiefilmerna. Senare blev hon en stor skådespelerska som vuxen. Du kan se ett bildspel här på henne.

Jag har i alla fall märkt det, att det är ordentligt långsamt att ladda upp sidor på nätet nu.

Dagens Citat:

Att träta med en kvinna

är som att läsa en tidning i full storm.

Fjodor Dostojevskij.

****************************************************************

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

7 kommentarer:

Siita sa...

Ja det är ju ledsamt att hon är borta. Hade svårt att få in mitt inlägg nu när jag kom hem. Må så gott. Kram

Anonym sa...

Hon var min ungdoms NR 1. Lyx, flärd och gudomligt vacker. Lite farlig också kanske. Hon tilltalade mig i alla högsta grad! Kram

ansepanse sa...

jag tyckte också jättemycket om henne, hon var ju så söt och vacker i sin ungdoms dagar
kram

Fenixmonas sa...

Ja, jag såg det...de ramlar ifrån den ena efter den andre...Ibland vet jag inte vad man egentligen förväntar sig men ingen av oss är ju odödliga...Dessvärre! Kramiz!

Anniepiie sa...

Jo, det är sant att det blir spännande i de flesta program när finalen närmar sig! :) Va häftigt, tror att det är blogspot och nattstad som har dedär bra funktionerna så man kan flytta inläggen! :) Störande när internet inte funkar som det ska....Hoppas att du får en fin dag nu! :) Kram

carinasjolund sa...

Hon var så otroligt vacker denna kvinna!
Hur har du det annars?
Kramen på dig♥

Mi sa...

Ja det är ledsamt när kändisarna går bort. Känns som det är vänner på något sätt.

Tror att jag glömde ett l i din mail när jag skickade en buzzadorinbjudan - men nu har jag skickat en till - få se om det kommer fram nu.

Kramar!