måndag 21 mars 2011

Massor av besök på min sida.

Egentligen skulle jag ha skrivit detta igår, men kom av mej. Glömde det helt enkelt. I förrgår kväll när jag just skulle gå att lägga mej, så råkade jag se att jag hade haft 29 998 besökande på min blogg. Då kände jag inte för att invänta den 30 000de, så i går morse tittade jag och då hade jag fått 30 012 tittare på min sida. Det tycker jag inte är dåligt, för jag började den här bloggen lördagen den 5:e juni 2010. Klicka på bilden här, så kan du se mitt första inlägg då.
Jag gick ju över från Metrobloggen vid det tillfället och där hade jag varit med från 24/11 2009. Så jag har ju lite vana med att blogga.Så en riktigt trevlig historia i IT-miljö.

En man var ute i sin trädgård och klippte gräsmattan när hans attraktiva blonda kvinnliga granne kommer ut ur sitt hus, springer fram till sin brevlåda, öppnar den, men slänger igen brevlådelocket nästan direkt och springer så tomhänt och ilsken in i huset igen.Efter en stund upprepar det hela sig igen, hon kommer ut ur huset,... springer fram till brevlådan, öppnar den, slänger igen locket och springer in i huset igen lika tomhänt och förbannad som förut. När mannen klippt klart gräsmattan, kommer hon ut ytterligare en gång, och denna gången slänger hon igen brevlådelocket så hårt att det lossnar.


Nu måste mannen fråga vad hon egentligen gör, så han frågar lite försynt innan hon når ytterdörren igen:


- Ursäkta, är det något fel?


Blondinen svarar upprört:


- OM det är något fel???? Klart det är något fel!


- Min jäkla dator där inne säger hela tiden:


- You have got mail!
 
Den här historien har jag helt fräckt plockat från en vän på nätet. Han brukar vara rolig och underhållande och han vet om det att jag snodde den från honom.Idag är det ju Vårdagjämningen och det kan man ju vara tacksam för. Nu blir ju dagarna längre än nätterna. Det behövs ju LJUS, för att orka med allt det mörka som har varit.


Jag tycker att vi har haft lite otur med våra tulpaner i år. De har inte varit så krispiga, som jag har velat. Men den här omgången var nog den bästa för i år.

Dagens Citat:

Ändra dina tankar

och du ändrar din värld.

Norman Vincent Peale.

**********************************************************************Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

7 kommentarer:

ansepanse sa...

grattis för att du har kommit över 30 000 strecket, inte dåligt
skrattar gott åt historien
kramar

Anonym sa...

Grattis Gilla!

Och över 1000 pers har sett bildspelet om lille Noack också! Okey, jag har ju lagt ut den på Twitter ett par gånger, plus på FaceBook.
Hoppas att Du inte har någonting emot det?!

ansepanse sa...

Sv: tack
vad spännande det där med Anckarström och din farfars farfar, kul
kramar

Siita sa...

God morgon. Mitt räkneverk sattes in 2/1 i år. Rolig historia. Jag har skrivit blogg sedan 1/6-08. Kram

Fenixmonas sa...

Härligt Gilla med så många besökare! Jag har inte en susning om hur många jag har...har bytt räknare flera gånger. Kramiz

carinasjolund sa...

Grattis! Roligt med så många besökare :)
Jag vet faktiskt inte hur många jag har???
Önskar dig en fin dag!
Kramen på dig♥

Anonym sa...

Grattis till alla besökare!
Hahaha! Hon fick ju motion i alla fall! Kram