fredag 17 februari 2012

En lång fredag blev det.


Idag har vi båda gått på halvfart igen. Till och med Sibbe har blivit förkyld och låter konstig, när han pratar. Du vet själv att det liksom ekar om talet, när man är förkyld.


Vi har hållit oss inomhus idag hela dan igen. Jag hade letat bland mina bilder i datorn efter en speciell bild. Men det gick inte att hitta den och det borde jag kunna göra, för bilden var sen innan jag bytte dator och fick hjälp att överföra dem till den nya. Jag hade betalat för att få överfört alla mina filer hit. Men det verkade som om man inte gitte ta med alla, för redan tidigare så kopierade jag en hel skiva, som jag hade för säkerhets skull. Jag gick igenom alla mina gamla skivor och hittade DEN bilden på en av dem. Det var helt enkelt 879 bilder som saknades. Så det har varit mitt jobb i eftermiddag att föra över dem och tagga dem igen.
Det här var min bild jag saknade och fick jättemånga till på köpet.  Jag försökte också att spara över på min lösa hårddisk, men jag vet inte om jag klarade av det. Det fanns ingen beskrivning hur man ska göra, så Sibbes Sväris gjorde det åt mig en gång, men det har inte blivit gjort sen dess. Jag blir inte klok på den i alla fall.
Sen blev det middag, som Sibbe lagade till. Han hade gjort en av sina berömda formar med fisk, potatis, morötter med mera med mera. Maten var jättegod och den räcker till mer än en dag.

Nu kommer snart Baloos Matte och hämtar honom. Hon ringde precis att de är nästan klara. Han ligger redan vid ytterdörren och väntar på henne.


Dagens Citat:

Vänner är en skattefri förmögenhet.

Anonym.
**************************************************************

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Haha det var en rolig bild=)
Verkar som ni hade en helt ok dag. Hoppas Sibbe mår bättre idag.
Sv: Jag vet att hamam och särskilt massagen kan förvärra en förvärra en förkylning men jag var ju inte så förkyld. Lite småsnuvig bara och mådde bra för övrigt så det var nog ingen fara. En lång stund i eucalyptus ångbastun med djupa andetag genom näsan rensade fint:)
God morgon och ha en fin dag!

Siita sa...

God morgon. Så tråkigt att det är hans tur nu. Vi fick det samtidigt iaf. Hoppas det går fort över. Kramar

Maria sa...

Go middag!
Hoppas ni känner er bättre idag, tror ni skickade över till förkylning till mig, nä skämt å sido.
Det var nog sonen å lille Leo som var här och delade med sig.
Ha en fin lördag/kramar

Nillas Trädgård sa...

Jag försöker lägga över mina bilder regelbundet till cd skivor och spara dem där. Dels ifall något skulle hända datorn och dels för att blir det för mycket så tror jag att det slöar ner datorn.
Kul bild på kon!
Svar: Jodå du hade kommenterat hos mig redan, men eftersom inga kommentarer syns förrän jag godkänt dem (får mängder med reklam kommentarer som måste raderas) så syntes den inte :-)

Augusta sa...

Maten såg god ut :)

I två veckor har jag varit trött, slö och hängig. Vi är tydligen alla så i denna årstid.

Din bild var rolig :)

Kram

Veiken sa...

Förkylningstider överallt nu.. Hoppas Sibbe kryar på sig. Bilden du visar har jag sett förut och den är super...
Svar: Dina kommentarer kom fram, men jag har inte haft tid att besvara kommentarerna förrän nu. Jag vill ha lugn och ro, så jag kan läsa vad folk har skrivit också! Kramar

Agneta sa...

trist att ni blivit dåliga bägge två nu, hoppas på snar bättring för er båda!
Bilden var kul, förstår att du saknade den för den är ju svår att missa :-)
kram