måndag 6 februari 2012

Lite hit, lite dit, lite hur som helst.

Ja, måndagen är snart slut. Men så är det ju nästan alltid så, att jag skriver sent på kvällen.

Idag tog vi en runda till Hyllinge och deras köpcentrum. Lunch intogs på Max. Deras hamburgare är jättegoda.

 Så behövde jag byta de där plastgrejerna som sitter vid näsan på glasögonen. Jag köpte dem där i köpcentrumet en gång och tänkte att nog skulle man väl få bytt alldeles gratis. Men det gick på den enorma summan av 50:-. ;-D

Sen gick vi ju runt och tittade förstås i butikerna, efter att vi drack kaffe och åt varsin tårtbit på City Gross. De har en servering som inte är så mysig eller elegant, men bra kaffe och gott bröd. Två kaffe med tårtbitar till, gick på den fantastiska summan av 40 kronor. Lite tröst efter glasögonen.
Vi träffade en tjej i en friskvårdsbutik och vi kom att prata semestrar. Hon var sugen på att resa till Agistri i Grekland. Åh, där har vi varit, sa vi två, så vi snackade både länge och väl, så jag blev inspirerad att berätta om vår resa dit. Det kan du se här vad jag skrev om det.

Det har öppnat en ny butik där också, som kallar sig för Outlet. De har härliga grejer i modern design av typ Shabby Chic. Men jag handlade inte nåt. Vi har så mycket så vi får inte plats med mycket mera.

När vi hade gått runt i Hyllinge, så tog vi vägen strax över vägen och gick på Härliga Hem. Det är alltid så roligt att se inredningsprylar. Som jag nyss berättade så finns det inte plats till nåt mer hemma.

Nästa anhalt blev Väla Köpcentrum, där Sibbe hämtade medicin. Så åkte vi hem. Kvällen tillbringades framför Tvn med den nya serien 30 grader i februari. Det verkar bli en jättebra serie. Man får se allt, både för- och nacksidor av semestermålet.

PS. Jag har tagit bort tisdagsbilden. Av nån anledning fick jag ju för mig att det var tisdag igår och inte måndag. DS.

Dagens Citat:

Varje tid får ta ansvar för sitt.
Men glöm inte att läsa på
och lära för framtiden.

Anonym.
**************************************************************
 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

9 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Inte är tisdagen slut än den har ju nyss börjat. Nu får du vakna. Jag böt en sådan del på mina gamla glasögon o gav då 10 kr. Kram

Sand mellan tårna sa...

Ja du är då inte sysslolös på dagarna. Massa aktiviteter...
God morgon och ha en fin tisdag!

Nett sa...

Jag har hemskt mycket hemma med, men jag rensar ut då och då och köper nytt, så kul att byta ut det man har. De budapestbitarna ser hemskt goda ut :) Kram

Carina Sjölund sa...

Vilken underbart liv ni lever :)
Gå på olika aktiviteter och inta god mat och fikabröd *ler*
Så vill jag oxå ha dt senare i livet :))
Kramen goa bloggvän♥

ansepanse sa...

visst kan man lätt bli dagvill :)
fullspäckad måndag ser jag, härligt med att prata om reseminnen
Sv: skönt att du förlåter mig :)
kramar

Ama de casa sa...

Haha! Inte lätt att hålla reda på dagarna alla gånger :-)

ansepanse sa...

Sv: jo, hundar är väldigt kloka :) skulle inte vilja leva ett liv utan hund
kramar

ansepanse sa...

Sv: det är ju ett stort ansvar att ha husdjur och det är ju inte dumt att vara "hundvakt" som ni är heller, ni får ju det bästa av det hela liksom
kramar

Agneta sa...

sv; tack för din stöttande kommentar hos mig igår. Även om jag sällan klagar över min situation så känns det skönt att någon gång få fråga o så kräka av sig lite.
Familia eller Väla var det ett bra tag sedan jag var på. Brukar bli inom Maxi eller cittigross bara. Gillar också deras fika, gott o billigt :-)
kram