lördag 4 februari 2012

Lyssna inte alltid på Husbondens Röst!

Jag skrev ju igår att jag eventuellt skulle ta fram snabeldraken idag. Maken sa att jag skulle strunta i den och vila istället. Jag vet varför, för han tycker inte om när jag städar. Han påstår att jag ser så arg ut, när jag gör det. Det rör sig ju bara om att jag är energisk.

Men när han gick ner och handlade på Hemköp, så lyssnade jag inte med det örat, så jag tog fram eländet. Men det blev bara en springförbi-runda. Det ser i alla fall bättre ut nu.
Först fick mina blommor en duvning med vatten. Jag vattnar bara en gång i veckan och det gillar de. Jag har mina Mårbackapelargoner stående i trapphuset. Där brukar jag övervintra sånt jag vill behålla. Växterna där ser ändå fina ut. Men de blommar inte nu.

Så en rapport om mitt ”bensår”. Det artar sig väl, har torkat helt och ser bra ut. Jag kan nog påstå att jag har ett gott läkkött. Mina sår brukar försvinna rätt snabbt. Men det här tar nog ändå lite tid på sig, eftersom det blev så stort. Men påminn mig om, att inte plocka bort ruvorna/skorporna, för det har jag svårt att hålla mig från.

Nu har vi avverkat Melodifestivalen och rätt första person, Loreen gick vidare till finalen med en gång. Thorsten Flink var bättre än vad jag trodde och han gick ju också vidare.

Dagens Citat:

Han visste priset på allt,
men inte värdet på något.

Oscar Wilde.
***************************************************************
 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
  o

12 kommentarer:

Margit sa...

Skrev ett långt inlägg..men glömde att skriva vem ifrån..så det är nog borta...Skriver om det sista i allafall.. Tycker också om Torsten Flinks bidrag!! orden..sången hade ett BUDSKAP!!!
Kram till er båda!!

Siita sa...

God morgon. Få se om du får detta. Du skrev ju att det inte gick o kommentera. Ingen har skrivit hos mej så det kke stämmer. Har blivit förkyld nu. Kram

Sand mellan tårna sa...

Haha han tycker du ska vila mer för sin egen skulle låter det som ;-)
Vi gillade Dead by April och Loreen var ok. Resten i soporna;)
God morgon!

Siita sa...

Sv Jo det är titt ut som hon leker. Så söt så. Kram

Augusta sa...

Jag ser nog också lite arg ut då jag städar men för mig beror det på att jag avskyr att städa :)

Bra låtar vann men jag röstade på Torsten två gånger. Ville att han iallafall skulle gå till andra chansen. T.o.m. min 16 åring gillade hans framförande :)

Kram

ansepanse sa...

jag vattnar också krukväxterna en gång i veckan och de överlever hittills i allafall :)
kramar

Nett sa...

Energisk och kanske lite koncentrerad, kan tänka mig att jag ser ut så med fast i männens ögon ser man kanske en aning arg ut ;) Kram

Veiken sa...

Jag har inte en susning om melodifestivalen i år. DEe håller ju på länge, så det blir väl dags att kolla finalen seana. Gott att benet läker som det ska:) Kramar

Ama de casa sa...

När jag städar ser jag också arg ut. Men det beror inte på att jag är energisk, jag ÄR arg, helt enkelt :-)

ansepanse sa...

Sv: ja det är vi :) riktiga blomsterälskare både du och jag
kramar

anniepiie sa...

Vilka fina blomor! :) SV: jag hinner inte heller med riktigt, men kikar in så ofta jag kan! :) Ha en bra kväll nu. Kram

cypernpia sa...

Ja det där med städning och karlar känner man igen! Likadant här, mannen tycker heller inte om dammsugaren och han tycker att jag ser allmänt "elak" ut när jag städar. Och när det gäller "mellon" i lördags så höll jag oxå på Torsten=)) I mina öron sjöng han guda gott och låten hade som sagt ett bra budskap. Önskar dig en fin måndag/Kram Pia