tisdag 7 februari 2012

Nu har det i alla fall varit tisdag.

Idag har det i alla fall varit tisdag, trots att jag fick för mig att det var så igår. Jag kunde ändå ändra i bloggen. Det går ju att redigera.

Men vi har bara gått för halv maskin idag också. Kallt ute, så det blev bara en snabbrunda ner till Hemköp för att handla lite.

Baloo och hans matte kom lite tidigare idag, för hon skulle hjälpa oss att leta efter kanalerna på TV, som hade bytt plats. Det ordnade hon på ett litet kick. Vi har ju Com Hem kabelTV och av nån anledning skulle man ändra lite i kanalplaceringarna. Det blev en kopp kaffe med äppelmunkar efter avslutat värv.
Jag har ju berättat att jag har inhandlat broderigarn och stickegarn. Klart att jag har påbörjat litegrann. Här kan du se det ännu inte klara resultatet.
Jag ville ändå visa att jag inte är helt sysslolös under dagarna, när vi är hemma. Det ska ju strykas och ramas in så småningom.
Baloo är här nu och har gått och lagt sig att invänta Mattes återkomst. Vi har varit ute en runda tidigare. Förresten så måste jag ju berätta hur han kan få för sig att göra ibland. Jag brukar lägga kopplet på en pall innanför ytterdörren och även hans reflexväst. Den kallar Sibbe för kostymen. Klicka på bilden får du se vad som händer.
Baloo brukar plocka ner sitt koppel och sin kostym och lägga det på hallgolvet. Sen kommer han in till mig, där jag sitter i soffan och sätter sig framför mig och tittar mig rakt in i ögonen, tills jag fattar vad han menar och går ut med honom. Han är allt bra klok, för att vara ungefär 9 månader bara. Han har också lärt sig bra att gå fint. Det vill säga intill mig (eller Matte) och gå utan att dra i kopplet. En riktig framgång vill jag säga. Han är dock en vallhund, draghund och vakthund enligt vad rasen säger.

Dagens Citat:

Erfarenhet är inte vad som händer oss,
utan vad vi gör av det som händer oss.

Haldous Huxley
**************************************************************

Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

11 kommentarer:

Mia systeryster sa...

Åh ! Vad underbar han verkar vara Baloo=D Klok och fin! Vad roligt att du hörde av dig, har inte hunnit gå in till alla ännu för att säga att jag är tillbaka. Ligger lite lågt ännu, men blir SÅ glad när folk tittar in igen=D
Kram/Mia

Siita sa...

God morgon. Härlig han är lilla vovven. Här har värmen varit avstängd i natt så nu fryser jag, men nu är den påsatt. Kram

Sand mellan tårna sa...

Tisdag hos oss också igår;)
Handarbete kan sysselsätta en länge. Ska bli kul att se det färdiga resultatet.
God morgon denna onsdag!

Nett sa...

Japp och nu är det Onsdag och det innebär att jag själv känner det som att jag ligger efter med en dag. Nåja, jag får väl se till att komma ikapp ;) Kram

Carina Sjölund sa...

Kanske jag borde fortsätta med mitt handarbete oxå, har liksom legat på is ett längre tag!

Vad duktig han är lilla söta Baloo, fast han är så ung :)
Men hundar är väl som barn, lär sig i tidig ålder :))
Kramen♥

Maria sa...

Det blir en fin märkduk eller e de inte det?
Ja dom små vovvarna lär sig fort både bra å dåliga vanor men och hämta koppel de e bra för då får han upp dig ur stol å ut på en promenad.
Önskar er en fin dag/kramen

Ama de casa sa...

Men vad STOR han har blivit!
Sötnosen :-)

Nett sa...

Nope, jag hade väl tyckty att det fortfarande skulel vara Tisdag, jag ligger efter och har inte hunnit med allt jag hade tänkt mig. Ang kopparna, det står ju på fotot vilka det blev ;) Kram

Agneta sa...

o idag är det onsdag, dagarna säger bara schwiss o snart är det helg igen!
han är bra klok lille store Baloo :-)
kram

ansepanse sa...

vad duktig han är Baloo :) trots att han bara är 9 mån
vad mycket du broderat, det blir en vacker tavla
kramar

Ama de casa sa...

sv: Jo, han är jättesöt, Baloo :-)