söndag 17 mars 2013

En lång trög söndag med kyla och blåst.

Då är det inte så, att man önskar sig att promenera, när man inte är tvungen för att Baloo måste komma ut. Just en sån dag har det varit i dag. Så har vi fått veta att det ska bli rejält med snö, nere hos oss också. Blåst också. Bevare mig väl.
De här väntar jag på i alla fall. Men det tar väl ett tag till.  Vitsipporna är ju vårens blommor och de lär inte visa sig på ett tag då.
Inte är det frost heller, så man får se nåt vackert. Jag är gnällig idag. Det vet jag, men det känns inte så bra, när det inte är varmt och vackert ute.
Håll nu tummarna så det blir fint väder i morgon och speciellt på tisdag. Men nu slutar jag med gnället och kryper till kojs med en god bok i stället.
Oj, jag har ju glömt att äta min så att säga obligatoriska yoghurt i kväll. Det får jag ju göra innan jag går att lägga mig då. 

Dagens Citat: 
Vad en generation anser vara lyx 
anser nästa vara en nödvändighet. 
Anthony Crosland.

♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit. 
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

14 kommentarer:

Lena sa...

Dagens citat..
Passar sååå bra en dag som denna då min 10 åriga dotter frågat mig om det fans TV när jag var liten..

Fenixmonas sa...

Ibland får man gnälla lite, det är tillåtet. Fast jag är så glad för denna kyliga marsmånad...men snön kunde vi ju ha fått sluppit. Tisdag o onsdag blir tydligen värsta snödagarna och tyvärr så brukar inte SMHI missa sådant...kramiz

Anonym sa...

Mors,,Ja det stämmer nog,,"Amigo"är på samma vis,,ska ha koll på sin familj..Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Hoppas snövädret som dom lovat inte kommer hit. Har så det räcker gott o väl. -8 grader här. Kram

kaffehörnan sa...

Godmorgon
De är en fin blomma. Jag längtar med efter sommar,värme.
kram

Carina Sjölund sa...

Visst får man gnälla ibland. För har vi inte fått nog med snö, eller???
Men snart vännen får vi sitta ute i sol och värme♥
Kramen fina♥

Nett sa...

Vitsipporna längtar jag efter med, att få in dem på bordet, att få njuta av vitsippefält och att fotografera dem :) Hoppas att du får en fin Måndag. Kram

ansepanse sa...

mm, det ska visst bli mer snö här också men sedan, sedan när vi kommer in i april månad då MÅSTE det bli vår :)
Sv: nej, vi tittar inte på Play på datan, jag har köpt en HDMI-kabel som jag ansluter från laptopen till tv:n och på det viset ser vi Play på tv:n, jättesmidigt och bra :) gör det du också, för på det viset kan man ju se sådant som man missat eller inte hunnit med eller som kolliderar med något annat program
superbra
kramar

Anonym sa...

Hej du,,jag är nog som du,,gillar inte kyla och långa vintrar,räcker om det är vinter mellan Luzia och 13:ondagen,,nu hoppas jag att Fenixmonas teori håller en "kall mars ska ge en fin sommar".
Jag blev inringd till Uppsala i morse,Loke var klite krasslig,så efter 11 mils körning klev jag in till Loke straxt efter 8 i morse,så mamma kunde åka till jobbet..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja du Gilla 11 mil är inget,förut när sonen bodde först i Oslo sen i Sandefjord,då var det långt emellan att vi träffades så nu tycker jag sträckan är "Nada"..en dryg timme så är jag på plats..så det är med glädje jag ställer upp vid behov,,sonhustrun som är sjuksköterska på en vårdcentral i Uppsala där dom är kort om folk,,och sonen är på ett jobb i Linköping över dagen,,så jag är gärna här och busar med barnen..Haé Kram.

Anonym sa...

Ja du,gissa om jag blev glad och lycklig när dom flyttade hem till Uppsala efter drygt 12 år i Norge,så där fanns mycken saknad som jag nu tagit igen med råge..så jag förstår hur det känns att ha dom långt borta..Haé Kram.

Veiken sa...

Vi var i Skåne (Bjärred) och tittade på handboll i helgen. Tur att matcherna ät inomhus. Jag frös rejält ändå dom stunderna som vi var ute! Hoppas snön smälter undan fort när den väl kommit ner! Kramar

ansepanse sa...

Sv: men vännen, inte ska du vara deppig, det blir snart vår även om det kanske tar några veckor till innan vintern släpper sig fäste, men visst jag trycker på stoppknappen allt vad jag orkar om du bara skulle må bättre av det
kramar

ansepanse sa...

Sv: jag har hört talas om just vårdepressioner men jag är tvärtom jag, när ljuset kommer blir jag liksom gladare oavsett om våren väntar att komma, bara ljuset räcker för att liva upp mig
hoppas att värmen kommer snart så att du får känna dig bättre
kramar