tisdag 5 mars 2013

Så är vardagen här igen efter en härlig semester.

När vi kom hem från semestern, så låg det en avi från Schenker angående ett paket. Jag trodde, att det kanske var, när jag hade prenumererat på en tidning, som jag hade fått en premie. Så i går kom det en påminnelse om paketet. Idag tog vi oss till deras utlämningsställe och hämtade det.
Jag var naturligtvis nyfiken i en strut och öppnade paketet. Men himmel så snopen jag blev!!! Det stod inte nån avsändare mer än Schenker. Paketet innehöll en diascanner, som jag verkligen hade önskat mig. Men jag lovar, att jag inte har köpt den på nätet!!! Vem kan det vara som har skickat mig en sån apparat??? Jag har ingen aning om att det kunde vara en premie, när jag prenumererade på 101 idéer, som kom i veckan. Det stämmer ju inte med den tidningens innehåll!!! Hur kan nu detta ha gått till??? Hjälp mig om du kan!!! Den kommer att bli använd i alla fall, för jag har massvis med Diabilder, som nästan inte är till nån nytta alls. För det är så jobbigt att ta fram apparaterna och titta på bilderna.
Annars har livet redan börjat sin gå gilla gång igen. Vi har haft Baloo hos oss idag och jag har varit vovvevallare. Han är ju bland annat vallhund, draghund och vakthund. Berner Sennen är en gammal ras och trivs så bland människor.
Bilden är sen han bodde hos oss, när Matte var i Thailand. Han ligger alltså inte i sängen idag, utan har redan gått hem med Matte. Hon hämtade honom bara för ett litet tag sen.

Dagens Citat: 
Mången man skulle älska sin hustru mycket mer, 
om hon bara var gift med en annan man. 
Anatole France.

♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Det är märkligt så snabbt man kommer tillbaka i sina gamla fåror igen...och semester är ett minne blott! Så mysko att bara få sig tillsänt en grej utan förklaring...Kramiz

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Hmmmm.. det var ju mysko med diascannern..Det är väl mängden på orkideer som också faccinerar. Ha en bra dag! Morgonkram!

Siita sa...

God morgon. Vilken tur du har som fick en sådan apparat. Jag skulle vilja ha en vanlig. För några diabilder äger vi inte. Här är mulet o -1.5 idag. Kram

Bibbi sa...

Vilken lycka att få ett paket från en okänd :)
Så härligt att du är tillbaka igen......
Ha en härlig dag!
Kram - Bibbi

Siita sa...

Det hade nog försvunnit bland alla inlägg som ploppar upp på FB. Kramar

Yvonne ♥ sa...

Så bra att det löste sig med diascannern. Snäll dotter du har som tänker på mor sin.. Ha nu en bra dag! Kram!

Yvonne ♥ sa...

Det är en rikedom att ha goa barn,så du är miljonär! Du lär dej kvickt hur det fungerar,det är bara att prova sig fram ... Kram!

Nett sa...

Men så konstigt, fanns det inget papper alls i paketet, typ inbetalningslapp eller fraktsedel ? Kram

Yvonne ♥ sa...

Oj vad du har mycket för dej.. Jag har 6 barnbarn Inga barnbarnsbarn än.. Ha det så bra Kram!

Yvonne ♥ sa...

*L* Jag menade att du har mycket med att packa upp,tvätta och att sticka.. Kram!

Veiken sa...

Du får leka detektiv! Någon som GILLAr dig har nog skickat den! Mystiska presenter är bra om dom är så bra som en scanner. Kram

Anonym sa...

Stort GRATTIS!
Bara att Tack & ta emot om det ju är Gratis!

Kram
Stevie