lördag 16 mars 2013

Städning, promenad med mera.


Jag skrev ju i går, att jag var på väg att skriva i min Reseblogg, kanske på förmiddagen idag. Det blev inte av, utan jag satte igång att städa i stället.
Bruden här är naturligtvis inte jag. Kan man tänka sig? Det blev ordentligt rent och fint i alla fall. Sen åt vi lunch och vilade ett tag tills att Matte kom med Baloo. När hon hade gått, så gick vi ut och promenerade en god runda med Baloo. På vägen hem gick vi till en av våra pubar i området och Sibbe tog nån öl och jag ett glas vitt vin. 

Björn, en kille som jobbar där brukar komma nästan springande ut från puben om han råkar se speciellt Baloo. Han gillar Baloo skarpt och hans känslor är besvarade.
Här ser du de två kompisarna Björn och Baloo.
Björn är mycket van med hundar och får Baloo att lyda med en gång. Han hjälpte till att binda Baloo vid stängslet bakom sig.
Det blev minsann en bild på Baloo framifrån också. När vi hade druckit färdigt vårt öl och vin, så gick vi hem med gossen. Sibbe hade förberett maten, så det var bara att värma en gryta med Korv Stroganoff. Den smakade jättegott, som MatTina brukar säga. 

 Jag gjorde faktiskt ett inlägg i Resebloggen i kväll. Alla bilderna där kommer från Sibbes kamera, så jag var faktiskt med på någon bild också. Klicka på bilden här nedan, så kommer du till det inlägget!
Inlägget handlar om den Botaniska Trädgården i Puerto de la Cruz, när vi var där den här gången. Kommentera gärna där också, vad du tycker och tänker.

Baloo fick ett sånt där kelsjukeanfall i kväll igen och lade sig hos mig. Sibbe tog foton, men det räcker ju med de från i går.

Dagens Citat: 
Det största misstaget du kan göra här i livet är 
att ständigt frukta att göra ett. 
Elbert Hubbard.

♥♥♥

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

19 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Så fina bilder på Baloo! Då ska jag kika in på din reseblogg också!
Här ligger den eländiga snön idag...Kramiz

Jaana Oh sa...

Åh. Verkar som du haft en härlig lördag!

Siita sa...

God morgon. Här har vi det snart varmt o gott. Hade +15.5 när jag vaknade inne. Nu har gubben tänt i pannan. Härliga bilder som vanligt. Kramar

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Han är generös med blöta pussar(Baloo alltså).. ha en bra söndag! Kram!

Gilla sa...

Jaana Oh! Jag vet inte hur jag ska kommentera hos dig. Det gäller gårdagen också. Men vi hade verkligen en härlig dag i går. Du får väl undervisa mig, hur jag kommenterar på Google +.

Gilla

ansepanse sa...

härligt med sådana vänner som Björn och Baloo :)
har varit inne på resebloggen också
kramar

attis sa...

Han är så fin er Baloo. Skulle nog bli tungt att ha tv sådna på magen :) Får försöka på nåt vis att lura gubben att rengöra slangen kanske :) Ha en skön söndag vännen.
Kram

Yvonne ♥ sa...

Då har du två pussgurkor!! Kram!

Yvonne ♥ sa...

Ja det var verkligen konstiga träd! Kram!

Carina Sjölund sa...

Fina bilder på vackra Baloo♥
Soligt och fint har vi idag :) man blir så glad♥
Ha en fin dag!
Söndagskramen♥

Siita sa...

Hejsan gilla. Jag har automatik på blixten så den avgör när den ska blixtra. Kram

Anonym sa...

Hej du..Kul promenad med Baloo,han är ju så go,inte undra på att han har kamrater,,en öl och ett glas vin sitter ju aldrig fel..Ja en sådan kamera skulle man ha,en som innehöll ett gott vin..Haé Kram.

ansepanse sa...

Sv: senast jag såg en bild på Stadsmusikanterna i Bremen var i programmet På spåret, där var den med i en fråga, jag är säker på att den finns som bild på googel om du är intresserad alltså :)
jo, men allvarligt, jag gillar ditt resereportage, det är som att själv fått vara med, eftersom det både är fakta och bilder
kramar

Yvonne ♥ sa...

Jag förmodar att de inte har olika pussar.Dom träden blömmer man imte i första taget!!!Kram!

Anonym sa...

Ja den rasen är kärvänlig,,sonens granne har en "Amigo",,han brukar komma fram och hälsa när jag kommer dit,sen knallar han hem igen..Nä,jag tror jag nöjer mig med mina kameror som dom är..Haé Kram.

ansepanse sa...

Sv: ja, just det, ni var ju bortresta så att ni missade På spåret, går det inte att se det i Play? fast jag vet inte hur länge de programmen ligger kvar förstås
kramar

Yvonne ♥ sa...

Tog do bilder denna gången också?? Kram!

kaffehörnan sa...

Hej fina du
Hoppas du mår bra. Han ser ut som proffs
kram

Yvonne ♥ sa...

Jag trodde att det var Sibbe som hade tagit bilderna. Natti!