fredag 8 mars 2013

Nytt jubileum. Det andra den här veckan.

Som du kanske såg, så skulle min Mamma ha fyllt etthundra år i förrgår, om hon hade varit i livet. Två dagar efter det hon fyllde 40 och min farbror Keman 45 år, så gifte jag mig med mina barns far. Om han hade levat, skulle vi troligen ha firat 60-årsjubileum idag. Så längesen var det vi gifte oss.

Det är ju Internationella kvinnodagen idag, men då visste vi inte om att den fanns. Den instiftades 1910, vad jag såg på Vikipedia  just nu. Trots att jag själv är så gammal hade jag inte nån aning om, att det var så längesen. Men jag glömmer aldrig datumet varje år i alla fall. Då såg vi ut så här efter bröllopet.
Jag har inte firat i dag heller. Dagen börjades med att jag och Sibbe åkte buss till vår husdoktor, för Sibbe skulle ta nya prover. Det var så blåsigt och kallt att vi valde att åka hem igen, när det var färdigt. Då blev det frukost, för han fick inte äta nåt före provtagningen. Efter den, så hade jag fullt schå att stryka gårdagens tvätt. Det var faktiskt ovanligt mycket den här gången.
      
Sen har dagen ägnats åt att sticka på en liten, liten present till en liten, liten, tjej. Den är klar nu och kommer att skickas iväg snarast möjligt. 
Jag kom nyss hem igen efter att ha "promenerat" med Baloo. Vis av skadan hade jag tagit på mig ordentligt, men blev kall om huvudet trots att jag hade min stickade mössa på mig. 

Träffade grannarna, när vi var på väg hem igen. De undrade var vi hade varit, för de hade inte sett oss på länge. Klart att de fick veta. De hade varit iväg och gift sig under tiden och låtit döpa sin lilla flicka, som föddes i hallen i höstas. Det är två till i vår trappa som ska få smått i det närmaste. Det blev visst en hel del bebissnack! ♥♥♥

Dagens Citat från min latinska citatbok: 
Hábitus non facit mónacum. 
Kläderna gör inte munken. 
Cucullus.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!
 ♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Härligt med bebisar. Ellinor o Simon planerar ett syskon till Thea, men inte förens Ellinor är färdig med skolan. Det blir hon till sem nästa år. Kram

Margit sa...

Fint bröllopsfoto. Ja åren går...ochförändringar sker under livets gång. Kram! !

Bibbi sa...

Du är så otroligt aktiv :) Bebisar är STORA underverk <3
Det här inlägget kommer säkert också att länkas till blogger eftersom jag lägger in det från paddan.
Varma kramen

Nett sa...

Hej hopp! Nog var det kallt det fick jag känna av under natten och morgonen, men nu har jag tillbringat dagen i en varm och go säng så jag har hunnit få upp värmen innan det är dags att bege sig på jobb igen. Kram

Veiken sa...

Ja tiden rinner iväg! 60 år låter så länge, men är en millisekund i det stora alltet.
WOW! Vilken läcker brud! Kramar