torsdag 26 december 2013

ANNANDAGSFUNDERINGAR.


Just det! Idag har vi ägnat oss att bara vara. Lite trötta, för sömnen var inte så bra i natt.
Det här har jag ägnat mej åt mycket idag. Jag håller ju på att virka så nålen glöder. Det blir nya Mormors-rutor. Men i gulliga färger som vitt, rosa och ljusblått. Förra veckan gick jag med i en FB-grupp, som behand-lade just virkning och en som behand-lade om stickning. Man får inspiration och tips av andra vad de har tillver-kat. 

Ett tips är att gå in på YouTube och fråga om virkning. Det kommer mängder av filmer, som visar både enkla och intrikata mönster. Det finns mängder av filmer, som visar i närbild vad man kan göra. Har man sett en video klart, så kommer det tips på många andra i bild eller till höger.
Här var det hur man virkar söta små blommor och hårband.

Vi kikade på Lasse Åbergs Sällskaps-resan, som Sibbe hade spelat in på DVDn. Den är så träffsäker. Vem har inte skrattat åt sej själv, när man kommer till sitt hotell på resan och så genast går man ut på balkongen och kollar utsikten? Vi har haft filmen inspelad tidigare på VHS, men den apparaten vill inte med oss längre. Nu har vi den inspelad på vår DVD-spelare. Men vi kommer att köpa filmen lite senare.

                  
Jag var också inne på nätet och beta-lade räkningar idag. Just som jag var helt färdig, så släcktes Internet av igen. Men så glad jag blev att jag var färdig med det. Jag kan ju knepet att sätta igång dosan nu. Den har funkat utan mankemang i flera dar nu, så det var ju bara konstigt, att det skulle jäklas just idag igen.

Det här Citatet från Facebook stämmer ju bra in idag.Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Virkningens konst klarar jag inte av, men TV har jag lyckats att se lite nu under ledigheten...Idag kallar jobbet igen! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Min har fungerat i flera v nu, men i morse var det dags att starta om. Tror det är som verst när dom från Sthlm är hemma med sina datorer med. Men på måndag åker dom hem igen. Kram

Anonym sa...

Hej du..Tackar jag önskar er båda detsamma,,Ett gott Slut på 2013 och ett Gott Nytt 2014..
Här regnar det så vi sitter inne och kollar på barnprogram..Haé Kram.

yvonne sa...

Du har ju haft det värre än jag.Att inte ha toa och vatten är besvärligt!! Hoppas att det nya året ska bli bättre för er! Ha en mysig Helg! Kram!

Ma sa...

Dagens citat var verkligen träffsäkert. Hi-hi. Önskar Dig ett Gott Nytt År och ett gott slut på det gamla året som har gått...

Ama de casa sa...

Haha! Det var precis vad vi gjorde också här i Alicante. Gick ut på terrassen och kollade utsikten. Den är formidabel om man tittar utåt, men tittar man ner så blir det lite läskigt från femtonde våningen :-)

Ama de casa sa...

sv: Flyger och far? Nejdå. Vi tog bilen fem mil hemifrån till Alicante ;-)

Anonym sa...

Kväller så då är jag hemma igen efter 5 härliga Snoozdagar med barnen nere i Vreta..Haé Kram.

yvonne sa...

Ja klart att nästa år blir bra!! Natti på dej!