torsdag 12 december 2013

VÄLABESÖK IGEN. DET BLEV LITE ROLIGARE I DAG.

Jag skrev ju igår, att jag hade problem med "modemet", den lilla dosan från 3. Då fick vi ju hjälp med att man bytte ut sladden till den. Och sen fungerade Internet igen. Ända tills i förmiddags, då allt gick omstyr igen. Jag jobbade och slet med dosan och datorn och försökte på alla sätt rätta till felet. Men jag fick ge upp igen.
Så det blev att köra till Väla en gång till. Till 3!!!! Vart annars???? Idag var det en kille, som kikade igenom våra inställningar på dosan. Han hittade nåt på sin dator, sen han hade loggat in på min sida på 3. Där ändrade han nån inställning för inloggningen. Kan inte förklara riktigt vad han gjorde, för vi var lika kloka både Sibbe och jag. Begrep inte nåt.
Så vi gick till Café Schiller igen och där drack vi kaffe och åt varsin god bulle till. När vi var färdiga fortsatte vi vandra runt på Köpcentret. Sibbe var intresserad av nån klocka på Guldfynd, men jag var trött i både fötter och ben, så jag satte mej på en soffa utanför butiken. Bilden här lånade jag på Välas sida.
Guldfynd
Sibbe kom så småningom och satte sej hos mej. Efter ett tag kom det en dam, som vi kände igen. Hon kände igen oss också. Vi träffades första gången för knappt 1 ½ år sen. Det var när vi var på bröllop och mitt ena Barnbarn gifte sej med hennes Systerdotter. Jag har berättat om det bröllopet tidigare. 
Det här är en bild från själva bröllopet i Fastena kyrka i Uppland, i närheten av Rånäs Slott, där fest-ligheterna utbröt efter vigseln. Vi bodde där ett par nätter också.
                                  
Sen träffades vi på dåvarande brudparets dop, för sin son, nu i höstas, när jag var uppe i Stockholm på dopet.
Vi satt i alla fall och pratade både länge och väl. Hon bor i Viken strax utanför Helsingborg och var på tillfälligt besök på Väla hon också. Vi hade faktiskt en hel del tankar att byta med varandra.
                            
Så småningom skulle vi ju köra hem igen och Sibbe lämnade av mej utanför vår port, för jag hade fått ett skavsår på en tå på ena foten, så jag hade ingen större lust att följa med till och från garaget, som ligger några kvarter bort. När jag kom upp i lägenheten, så satte jag min korg på golvet intill min plats vid datorn. 
Trots att vi hade varit borta ett bra tag, som kom jag ut på Internet på en gång med datorn. Den hade stått på hela tiden vi var borta. Men efter några timmar gick det inte längre. Det berodde ju på att batteriet var slut i dosan. Så bara jag kopplade den till eluttaget, så kom jag ut igen. Hoppas nu, att jag slipper gnälla om det här igen. Håll tummarna!

Dagens Citat:
Den som går och väntar på svårigheter 
får genomlida dem två gånger. 
B Porteus.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Klart jag håller tummarna, för nu får det väl vara bra med problem...Jobbigt när det inte funkar. Kramiz

JaanaM. sa...

Vilket besvär med dosan. Hoppas det funkar nu... :)

Kul att få träffa bekanta bara så där på stan... :)

jessica sa...

Usch inge kul när teknologin inte fungerar som den ska, bra dock att det finns folk till allt.
Jätte fin bild. tänker tillbaks på min dag.
Ha en bra Lucia och fredag.

Siita sa...

Jag ska hålla tummarna att det funkar nu. Hoppas att det inte är snöstorm när Renate kommer än jag kan åka till 3 med vår rauter. Kram

Ama de casa sa...

Jag håller tummarna att det har löst sig permanent den här gången!

Anonym sa...

Oki,inte kul när det spökar med nätet,,hoppas det har fixat sig..
Ja legenden om Lucia kan vara lite olika,så här står det i Wikipedia..

Den unga kristna jungfrun Lucia led martyrdöden under kejsar Diocletianus förföljelse. Hon avbildas i den kristna konsten med ett svärd eller en dolk och ett sår i halsen. Hon kan också hålla två ögon på ett fat, vilken åsyftar legenden att hon före sin död rev ut sina ögon och sände dem till sin trolovade. Guds moder gav henne dock ett par nya och ännu vackrare ögon.

Haé Kram.