lördag 21 december 2013

LITE HIT LITE DIT LITE HUR SOM HELST.

Gitarrspelande barn från Kina??? Hur duktiga som allra helst. Se dem HÄR. Jag har alltså kopierat bilden från nätet. Fantastiska ungar.

Jag läste en bra sak idag i Litteratur-magasinet. Där kan man läsa om en som kallar sej för Bokbloggare mot Rasism. Läs inlägget  HÄR. Den här bilden har jag lånat från Litteratur-magasinet.

Ja, idag har vi äntligen gjort slag i saken och inhandlat julmaten. Det blev förstås på hemmaplan hos Hemköp vid vårt torg. Himmel så mycket mat och grejor det blev. Men nu ska vi nog inte svälta till julen i alla fall.
Sibbe har griljerat skinkan i eftermiddag och den ser verkligen fin ut. I morgon ska jag göra min sillsallad efter min Pappas recept. (På ett ungefär i alla fall.) 
På julaftonen får vi besök till lunchen. Det är Sibbes dotter och hennes dotter, (Baloos Matte). De ska få äta lunch hos oss och sen ska de två resa till Thailand, reser med taxi från oss vid 6-tiden. Baloo ska faktiskt inte vara hos oss den här gången, utan han ska vara tillsammans med sin bror som också bor här i stan.
Vi vågade inte ta ansvaret den här gången, för man vet ju inte hurdant vädret blir. Snö? Slask? Halka? Det är så, att vi börjar känna oss lite väl gamla, för att ha honom en längre tid. Men vi önskar tjejerna en trevlig semester med fina bad och mycket sol. För det vet vi att de gillar.


Förresten, så är det ju årets längsta natt idag. Så efter denna, så blir det ljusare och ljusare igen. Tack och Lov! 

♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

maria sa...

Hejsan!
Har fått sånt besvär med datorn så nu när den går får jag passa på och önska Sibbe å dig en härlig jul.
Kramkram

Siita sa...

God morgon. Vilket väder vi har regn o blåst. Ingen risk att vi får snö till jul. Här griljerade jag skinkan igår också. Men den var inte lika god som jag hade hoppats på. Kram

Jenfan75 sa...

Skulle inte säga nej till att fara till nåt varmare jag heller..

Veiken sa...

Ja, Gilla nu är vi på rätt halvårssida! ÄNTLIGEN!
Det är så roligt med duktiga barn! Jag önskar bara att dom inte är så hårt drillade att dom tröttnar innan dom är vuxna! Kramar till er båda!

Nett sa...

Men vilka små söta kineser och duktiga är de :) Vill passa på att önska dig en god jul. Kram

Ama de casa sa...

Javisst välkomnar vi ljuset igen! Även om det inte alls är lika mörkt här i Spanien, så är det välkommet :-)