söndag 8 december 2013

UTEBLIVEN JUL PÅ FREDRIKSDAL. HOPPAS PÅ MORGONDAGEN.


Nu har vi tröttnat på det eländiga vädret. Stormen Sven har tagit musten ur oss ordentligt. Vi är SÅ trötta, men hade bestämt oss för att gå upp till Fredriksdals Julmarknad idag. Den skulle ha öppnat redan i fredags, men har varit inställd både fredag och lördag. Så vi tänkte att gå dit idag istället. Vi brukar inte missa julmarknaden. Men det är regnigt och halt efter snön i går, så det blev tji igen. Nu läste jag just att det kommer att bli lite extra gratisöppet i morgon. Det går att läsa om det HÄR.
Eftersom vi inte är säkra på att komma till Fredriksdal i morgon, så visar jag bilder från förra året med samma datum som idag.
 Det fanns åtskilliga stånd med saker som hörde julen till.
En sån här trängsel var det vid ingången. Hur ska den inte bli i år då? Som synes så var det snö då. Men idag är det regnigt och kallt.
 Fin julkorv fanns till salu.
Och här var det massor av juldockor och tomtar. Hoppas att vi kan komma dit i morgon i alla fall.

Idag har vi mest tittat på TV och sett inspelade program och jag har suttit och svurit vid datorn. För den har varit så seg och långsam idag, så jag var på väg att bli tokig. Emellanåt, framför TVn, så har jag suttit och virkat på en ny mössa i samma färger som min Poncho, som jag blev nöjd med till slut. Men nu, när jag är på sluttampen på mössan, så tog det svarta garnet slut. Så jag måste köpa mer. 
De här rutorna använder jag i nederkanten av mössan i en rad och sen ska ovandelen vara svart. Det är ett hål längst upp på skallen, som det inte finns garn till. Det kändes lite surt, eftersom datorn inte är snabb nog heller.
♥♥♥


Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Jag har sett på teve att ni haft det besvärligt med vädret.
Det är trevligt att gå på julmarknader och särskilt om det är stil över det hela och inte bara tingel och tangel.
Jag har skänkt en del julsaker som jag aldrig tar fram. Det har blivit mindre med pynt med åren.
Vi har fått snö och det är vitt och fint men halt som attan. Jag
tror stan har dragit in sandningen
Ny vecka i morgon. Här skall det handlas julklappar. Vi bor mitt i stan och har bestämt att vi går ut
på förmiddagen - mindre med folk då, hoppas jag. Det blir nog mer än en förmiddag - 9 barnbarn och tre barnbarnsbarn. Vi köper inga dyra saker men försöker tänka ut vad som skulle passa.
Vad du än gör i veckan - ha det bra.
Kram Viola

Siita sa...

God morgon. Hoppas ni kommer iväg på julmarknaden. Jag stickade ett fodral till att ha plastkort i till ett av mina barnbarn, sen la jag pengar i det. Kul o annorlunda tyckte jag. Tråkigt att ditt svarta tog slut. Sa bli kul att få se mössan med. Kram

Fenixmonas sa...

God morgon i stugan denna måndag! Ja, han ställde till det ordentligt den där Sven! Dotter Wictoria har fortfarande inte fått tillbaka strömmen. Kramiz

jessica sa...

Oj oj oj vilka fina bilder, jag längtar till jul men denna jul har vi ej barn =( Men hoppas på att du får en bra måndag. kram

Ama de casa sa...

Hoppas ni kommer iväg på marknaden, för den ser verkligen mysig ut :-)

fia sa...

ja jisses vad sven har farit fram och varit väldigt otrevlig mot er neråt landet.
Vatten har sköljt över er och det har farit saker kors och tvärs.
Tro jag det att ni är trötta och matta .
Stor kram på er.

Veiken sa...

Ja du - vädret är som det är, inget att göra åt! Du tog jättefina bilder från marknaden som var förra året. Du behöver ju inte gå dit! Du har ju bilderna! Kramar