tisdag 17 december 2013

MÄRKLIGT.

Vi åkte upp till Väla idag för några ärenden. På vägen dit, så stannade vi till hos Rusta. Där köpte jag en ny badrumsmatta i lila. Den är jättemjuk och faktiskt större också än våra gamla mattor. Det kommer att se fint ut, när vi har våra lila handdukar framme.

Vi gick runt lite här och var på Väla, så jag fick ont i mina höfter och i ryggen. Det känns verkligen att man inte är en ungdom längre. 
Sen körde vi till grannen IKEA och åt middag. Det blev  rökt lax med potatis och pepparrotssås.
Det smakade alldeles utmärkt. Så såg det riktigt vackert ut också. 

Medan vi satt där, så blev det en väldig kö. Klockan tre skulle man öppna till IKEAs Julbord. Vi hade inte en tanke på att överhuvudtaget äta julmat. Förra året var det nog, att vi åt deras julbord och det var absolut inget fel på det. Men vi är inte sugna ens. 
Så när vi gick förbi kön, kunde jag inte låta bli att säga rakt ut i luften. Det kommer att ta minst en timma till innan man kommer fram till bordet. Då var det en kille som sa: Det är det värt. Haha. Jag vet ju att deras julbord inte är dyrt, men att stå så länge skulle aldrig falla mej in. Speciellt Sibbe har fobier mot köer och vägrar alltid att köa.

När vi kom hem, så hittade jag inte min ena handske i bilens baklucka och endast en av Sibbes. De finns inte i lägenheten heller eller i någon av våra fickor. Har det spökat för oss idag igen?
Hoppas att julen kommer att bli så här mysig.

Så kommer Dagens Citat från Facebook.♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Margit sa...

Vi var i Västerås på IKEA recis i början på Dec..OCH dom öppnade det långt före kl 15...så vi var mycket nöjda för det..och vi åt oss mätta och nöjda...
Idag..eller i morse så var vi till IKEA igen efter tt Lasse fått sin KAD dragen ut på Urologen kl 8 i morse. Och skulle komma åter kl 1130 för koll OM han kunde kissa nu och tömma sin urinblåsa. Då passade det så bra att vi åkte till IEA..restauanen..oc åt BUFFEFRUOST endast 29 kr..Mycket att välja på och GOTT också Sedan satt vi några timar o väntade tills det var dags att åka till sjukhuset igen..och kissa och koola hur mycket som stod kvar i blåsan efter kissningen..OCG de var endast 60 ml. Så vi får avvakta och se,,,OM...och hur det går... Kram o god natt!!!

Fenixmonas sa...

Nej, köande är helt bedrövligt, då får det vara! Det har blivit väldigt populärt med Ikeas julbord. kramiz

Siita sa...

God morgon. Skulle aldrig köa för julmaten på IKEA. Har inte hört någon som är riktigt nöjd. Alla man frågar svarar ä det går väl ner men...... Kram

Ama de casa sa...

För mig blir det alltid köttbullar på IKEA :-)

Nett sa...

En timma i kö, det tycker inte jag att det kan vara värt det inte för julmat. :) Kram

Veiken sa...

Jag gillar inte köer, så jag hade gjort som ni. Fy för alla som rört omkring i faten! Jag hoppas verkligen att ni hittar era handskar! De kan ju inte få vingar och flyga sin kos! Kramar

Veiken sa...

Du har ett meddelande på FB! :) KRam

Decdia sa...

Jag har Väla så nära så jag brukar bara titta dit på korta visiter. Men de har pausstolar ute lite överallt, det kan behövas så här i juletider. :)