onsdag 18 december 2013

RAPPORT FRÅN ETT PAR TVÄTTMASKINER.

Ja, det är här jag har befunnit mej en stor del av dagen. Jag var ju uppe i lägenheten förstås medan maskinerna var på gång. Idag blev det bara två omgångar med tvätt. 

Det känns skönt att ha tillgång till torktumlare också. Det är den maskinen längst till höger. Det som inte får plats där hänger jag i torkrummet, som har en bra fläkt också. Ja, det var det det.
Baloo har varit hos oss nästan hela dan i dag. Sibbe har varit duktig och gått ut med honom ett par gånger.
Jag har gett mej själv en julklapp i förväg. Den kom idag på posten. Den köpte jag genom Adlibris och det är inte vanligt för min del att handla på nätet. 
Jag har gått med i ett par grupper i FB. En heter Virka Mera och där kan man få massor av tips från andra och så kan man se vad de har tillverkat. Jättekul! Det var där jag fick tips om den här boken. Där kan man lära sej virkning från allra första grunderna till mera avancerat. 

Den andra gruppen heter On Line Stickkafé. Där är det förstås stickning som gäller. Jag fick Nallen Teodor att posera med mitt nya alster.
Men den här sortens stickning har jag inte sett där. Däremot har jag stickat flera såna halsdukar i olika sorters färger och kulörer. Det är ett speciellt garn och man stickar inte på vanligt sätt.

Min syster fick två såna på sin födelsedag på Luciadan i år. Hon ringde sen och var jätteglad. Jag hade skickat dom med min dotter och hennes man när de var här och hälsade på för ett litet tag sen.

 Sibbe hade spelat in Eyes Wide Shut av Stanley Kubrick och med Tom Cruise och Nicole Kidman i huvud-rollerna. Vi hade inte sett den tidigare. Men det var en riktigt kuslig film. Under tiden stickade jag en ny sån här halsduk till mig själv. Den är i vitt och ljusbeige.

Dagens Citat från Facebook.

♥♥♥

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥5 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Det var mycket på gång med både tvätt o Baloo o virkning...många järn i elden! Kramiz

Siita sa...

God fm. Nalle blev fin med sin sjal. Har inte provat att göra någon sådan sjal än. Många på stickkafét har gjort sådana. Håller mej till mitt. Ha det gött nu. Kramar

Ama de casa sa...

Snällt av Teodor att posera så fint :-)

Decdia sa...

Såna halsdukar är tacksamma att göra. Stickade två till mormor i födelsedagspresent, tog bara nån timme att göra. Sånt gillas!
Vi har tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, så skönt!

Veiken sa...

Det är bra med julklappar till sig själv. Då vet man att det blir uppskattat! :) KRam