fredag 28 februari 2014

DIMMIGT VÄRRE

Vaknade tidigt idag som vanligt. Té och macka framför TVn. Morgonprogrammet på fyran vill vi inte missa. Vi brukar ta en lång frukost och bara ha det bra.
När det var dags för mej att sätta på hurran för kaffet, så råkade jag titta ut genom fönstret. Det gick nästan inte att se husen tvärs över gatan. Det var en fantastisk mjölkig dimma. Den höll i sej länge. 
Men när vi hade ätit lunch, så var det dags för en prommis. Då hade dimman lättat lite i alla fall. Vi tog vägen om Börjes konditori. Gissa varför! Fastlagsbullar till oss båda! Sen gick vi hem till Baloo och hämtade honom, för Matte skulle jobba. Han blev lika glad som i går.
Då blev det en liten runda med honom också, så både ettan och tvåan blev avklarade. Så gick vi förbi puben uppe på torget och där stannade Baloo förstås, för han vet att Björn jobbar där och de är kompisar med varann. Men han var ledig idag.
Vi var på Hemköp häromdan och då fick vi ett "tuggben" av en tjej, som bjöd på lakritsgodis. Hon kände igen oss och visste att vi brukade ha Baloo med. De hade ju en specialdag, med lägre priser och provsmakningar då.
När vi kom hem med Baloo, så fick han ju det där "benet". Det slök han hur lätt som helst och sen gick han och la sej att sova i sängkammaren.

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. Nytt inlägg idag.

Här kan du se ett citat, jag har hittat på Facebook.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Semlor är förödande gott! Vi festade till det med varsin sådan den 26:e då vi hade bröllopsdag. kramiz

Siita sa...

God morgon. Idag går resan till Sthlm över helgen. Ska hälsa på dottern där. Vet ej om barnbarnet är hemma lr hos pappa. Men först ska jag hämta Ellinor o Thea. Dom vill dit innan bebisen kommer. Nu har jag börja virka en top till en kompis, först 75 rutor till överdel. Kram

ansepanse sa...

det är liksom lite halvdimma här idag, det regnade för en stund sedan men så kom dimman istället
vad roligt att ni har Baloo igen :)
kramar

wiper sa...

Jag brukar också ta en långfrukost vid framför morgonprogrammet. Ja du sån där dimma känns lite spöklik och när man skall köra bil i sån dimma så vill jag nästan smyga fram.

Härligt med semlor från ett Konditori och att ha en hund att gå ut med gör att man får bättre kondis. Kul att Baloo fick så gott att äta.

Gillar verkligen citatet ;) som är så sant.

Ha nu en fin fredag och helg
kram från
Malin


ansepanse sa...

Sv: vad roligt att Baloo kommer även idag och förgyller er dag :) för de vet jag att han gör
kramar

Veiken sa...

Vi hade en relativt fin förmiddag idag, men nu har dimman rullat in!
Man får passa p att gå ut när det lyser upp lite. Mysigt att få låna Baloo! Kramar

Anonym sa...

Kväller,Oj då,synd att Baloos polare var ledig i dag..Jag har haft en grådisig dag,hela dagen inte en ljusglimt syntes till..Facebook citatet är skitbra stämmer till 100%
Haé Kram.

TantGlad sa...

Jättemysigt med en lååååångfrukost.
Önskar dig en jättefin helg!
Kramen