tisdag 18 februari 2014

IDAG HAR VI HAFT VÄDER.

Regnväder, så det passade oss båda, att sätta igång att städa. Sibbe har börjat att hjälpa till med snabeldraken, eftersom jag får ont i ryggen bara efter en stunds dammsugning. Han tog det mesta och när han ville in i sovrummet, för att fortsätta där, sa jag nej. 
          Jag dammsög varenda vrå, under sängarna också, för det har inte blivit gjort ordentligt på ett tag. Man måste ju böja sej ner ordentligt, när man gör det. Vi har dåligt med plats för förvaring, så vi har lådor under sängarna med sommarkläderna nu. Sen blir det tvärtom, när våren och sommaren kommer. Då åker höst- och vinterplaggen ner där i stället. 
Visst fick jag ont i ryggen, men det gällde ju bara ett rum, eftersom Sibbe tog hand om allt annat. Jag fick rensat mitt skrivbord också. Det står nämligen i sovrummet och jag sitter vid det just nu och skriver.


När vi var färdiga, satte vi oss i vardags-rummet och kollade TVn. OS förstås lite grann. Men jag satt i min soffhörna och virkade en tröja i egen design. Den är inte färdig än, men jag tror nog att den blir fin. Det ska bli en present, så jag visar ingenting av den nu.

På kvällen var det ju inget roligt på TVn, så vi satte på filmen Pretty Woman, som är en favorit för oss båda. Kommer inte ihåg hur många gånger vi har sett den.
                

Musiken till Pretty Woman är ju skriven av Roy Orbison och den är så skön.
Här kan du se och höra en trailer med sången.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

6 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Så mycket du hinner med, så gott när allt blir klart.
Ingen allergi så vitt jag vet men min mage tål inte potatis, jag blir som en gravid elefant. kramiz

Siita sa...

God morgon. Vi hade sol på fm igår, nu har vi kallt -6.7 grader. Idag får jag matgäster kl 11, det blir falukorv o pepparrotssås. Virkar glasunderlägg som barnbarnet ska få. Kram

ansepanse sa...

regnade gjorde det här också igår och regnar gör det idag också, jag städade faktiskt i kylskåpet, det var väl bra gjort? :)
åh den filmen har jag inte sett, men jag gillar både Richard Gere och Julia Roberts och den musiken är ju bara så bra :) den filmen måste jag skaffa :)
kramar

Ama de casa sa...

Pretty Woman hör till mina favoritfilmer med. Kan den typ utantill :-)
Anders, däremot... Han är inte lika begeistrad av den.
:-)

Wiper sa...

Nu hoppas jag du fått din vinst för det har kommit till Helga som vann första pris.

Jag kan inte själv dammsuga för min nacke och rygg så det får min man ta hand om. Bra att kunna ha under sängen då i lådor.

Vad kul att du skall göra en egen design, då får du visa upp den sen

Den filmen har jag sett om många gånger, den är jättebra. Tack för nostalgiklippet

Ha en skön dag
kram
Malin

Ma sa...

Mycket som blev gjort idag. Du har varit effektiv värre...