tisdag 22 juli 2014

PREMIÄRBAD FÖR OSS.

Sibbes dotter, Lotta, kom till stan i går, sen dom först hade varit på Gothia Cup med ett av hennes barnbarn och senare på Ullared. 

Lotta kom hit till stan med sin man, Janne, och deras son, Pontus och hans tjej, Tilda. Lotta vaknar alltid först av alla och gick ut på en promenad med Ebba, deras lilla vovve. Klart att hon kom upp till oss också. Ebba är så duktig på många sätt. Hon till och med dansar efter mattes pipa.
Jag var tvungen att spela in vad hon kunde göra. 

När de andra hade vaknat, så bestämde vi att åka ut till Råå och ett av hundbaden där. Ebba var ju med, så det gick inte att bege oss till ett vanligt bad. Det var svårt att få parkeringsplatser, men det lyckades. Vädret var fint, med en strålande sol och god värme.
Jag börjar med en bild på Pontus. Det syns väl vilket lag han håller på. För vår del är det ju fel HIF ändå.
 Det är en fin strand med massor av folk med hundar. Man får gå låååångt ut, för att kunna doppa sej. Det är väldigt långgrunt. Jag gillar hellre att kliva ner i vattnet på en stege, så man blir blöt med en gång.
 Trevliga ungdomar dom där två.
 Dom här två Janne och Lotta är också trevliga. De sitter och njuter av det vackra vädret. Och att dom har solat förut märks ju.
 Morfar Sibbe njuter också i solen.
 Jag blir ju sällan fotograferad, men jag lyckades med att ta en selfie med min vanliga kamera. Fotar inte med mobilen. Lite färg i nosen har jag ju sen förra veckan i alla fall.
T
 Man kan ju nästan tro att man är utomlands här på Råå vid hundbadet. Massor av folk och i bakgrunden syns masterna på mängder av båtar i småbåtshamnen. 

Det var VARMT, så vi blev tvungna att bege oss hem igen Sibbe och jag. När vi hade kommit hem slängde vi oss i fåtöljen respektive soffan och sov middag, för vi var alldeles förbi.

Nu har vi sett på Allsång på Skansen, som vi gillar skarpt. Jag tycker att det är synd, att det är så många som rackar ner på programmet, för att man påstår att dom sjunger falskt och inte sjunger de gamla allsångerna från förr. 
Så tog jag en ny godnattbild av utsikten från vår balkong i kväll. 

Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

JaanaM. sa...

Vilken härlig dag du/ni haft!

Ama de casa sa...

Duktig Ebba! :-)

Härligt med en strand där hundar och människor får njuta tillsammans. Här i stan är det hundförbud på alla stränder...

Veiken sa...

Just nu är sommaren helt fantastisk, men den suger och vi blir trötta i hela kroppen.
Vi gillar Lotta på Liseberg mest. Synd att det är en massa pauser inlagt i programmet bara. Kram

Fenixmonas sa...

Vilken härligt fin dag ni haft! Både sjön o solen suger så det är förståeligt att ni blev slaka! kramiz

Anonym sa...

Jag har ingen Kristina men däremot en Kerstin,min syster..
Ja dina badbilder kunde vara från vilken medelhavsstrand som helst,nästan..Haé Kram.

Bibbi sa...

Det är alltid lika kul att hälsa på hos dig Gilla :)

Fina bilder med härliga berättelser. Kul att få se Dig på bild också :)

Ha en fortsatt skön sommar!

Kramelikram från Bibsan

Veiken sa...

Värmen består, men nu kommer snart annat väder. Vi ska en sväng till Helsingborg på lördag och då har vi med oss lite regn, enligt SMHI! Den som lever får se! :) Kram

Veiken sa...

Svar: Jag vet inte riktigt hur det ser ut i helgen. Jag är inte reseledare den här gången. Vi har en god vän med oss som bestämmer. Turning och Helsingör är visst en del av dagen :) Kram

Anonym sa...

Ja du Gilla,,man får väl säga att fruntimmerna denna vecka,höll tätt,det var nog länge sedan sist det skedde..Ser att ni myser gott på stranden..Här är det mer än varmt i dag..Haé Kram.