onsdag 15 december 2010

Spänningen är oliiiiiiiidlig.

I morgon kommer jag att dra vinnaren i min tävling. Det är många som har anmält sitt intresse och är intresserade.Detta är dagens outfit. :-D

Halsbandet har jag fått av Guben, när vi var skilda åt i Stockholm i somras. Han hittade det i en butik i köpcentret i Kista. Jag är jätteglad för det. Det lustiga är, att när vi var på Mallorca, så såg vi ett likadant i en mindre butik i Palma. Och förra torsdagen, när vi tittade på TV1, när de skulle göra om ett par, så hade Anja Kontor ett exakt likadant.Här syns det i närbild. Fint eller hur?

Så till dagens strapatser om man kan kalla det så. Skämt åsido. Vi var på IKEA i eftermiddag och åt deras julbord. Det är skapat av Leif Mannerström, den kände kocken. Vi var jättenöjda båda två. Maten var god och det fanns mycket att välja på. Det enda som saknades för skåningarna var brunkålen. Men det fanns rödkål istället, som äts mest lite mera norrut. Vi ska inte klaga på priset heller, 79 kronor per skalle. Man serverar det fram till Lillejulafton, som man säger här. Jag kan verkligen rekommendera ett besök.Man fick varsin självhäftande etikett, som visade att man fick ta från de två framdukade borden. Man skulle ha dom synligt på sej. Jag kunde inte låta bli att fråga tjejen vi betalade till och fick etiketten av: "Hur visste du att jag kallas för Gilla?"

Vi har ju ett nybyggt IKEA och deras restaurangavdelning är stor och välplanerad. Men trots detta så "tog" vi plats vid ett bord, där två redan hade markerat sej. Det visade sej vara ett trumfkort, för vi satt minst en och en halv timma och pratade med varandra. Det var mest om resor hit och dit. Vi hade det jättetrevligt tillsammans.

När vi sen kom hem igen, så fick vi ett kärvänligt mottagande av Noack. Matte visste ju var vi var nånstans, så hon hade lämnat honom hemma hos oss, när hon skulle iväg och jobba.


Så till den här bilden. Klicka på den så kommer du till min andra blogg, där jag bara skriver och berättar om våra resor.

Dagens Citat:

Plagiat är den uppriktigaste formen av smicker.

Kim Loughran

----------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar!

6 kommentarer:

donken sa...

hahaha fan vad kul att du fick en sån namnbricka, höhö! ;)
jaaaa men vafasen. håll mig icke på sträckbänken nurå. ;)
haha och ja, linda ville också vara med. mindre chans för mig men man kan ju hoppas ändå... ;)

donken sa...

nattnatt med dig, hörs imorn då. HOPPAS jag vinner. ;)

diana sa...

Gott med julbord och till det priset också. Inte ella, det måste man bara...Gilla ;)

Renee sa...

Hur orkar ni gå på Ikea nu i jultider? Jag tycker det "kryllar" av människor överallt.

Sussi sa...

Vad snygg du är i dagen outfit :)
Halsbandet han köpt var jättefint. Han har bra smak..

Jag har aldrig provat julbord på Ikea. Kanske får göra det någon gång för priset var det ju inget fel på. Riktigt billigt!

Ska bli kul att se om jag har turen att få vinna..

Kramisar

Mi sa...

Snygga kläder Gilla!
Fan vad du är känd då när IKEA har tryckt upp ditt namn så där, haha.
Kramar o ha en fin dag!!