söndag 17 juli 2011

Helgunderhållning.

Igår så slutade inte dagen i och med att jag slutade städa. Nej, då. Vi gick till närmsta minigolfbana och spelade lite grann. Så här ser den ut. Den firade 60-årsjubileum förra sommaren och Sibbe som bodde i närheten då också, började spela där som 15-åring.
Jag behöver inte orda om, vem som vann. Jag har vunnit över denne man endast en gång och det var för ett par somrar sen.
Se sån stil han har. Här lägger han an.
Och här åker bollen iväg.
Det var rätt tomt, när vi kom, men så småningom, fylldes banan av spelare. Det brukar anordnas stora tävlingar där också.
Se här resultaten var väl hyfsade eftersom det var första gången i år vi spelade. Jag brukar säga att jag inte har nåt bollsinne och det ligger nog nåt i det.
När vi hade spelat färdigt köpte vi oss varsin glass från Ängelholmsglass och satt ner framför klubbstugan och åt dom i stället för eftermiddagskaffet.

När vi kom hem så gjorde Sibbe en låda igen, med massor av malet oxkött, förvällda potatisar, lök, grönsaker och egenodlade kryddor. Så hällde han i matlagningsgrädde och satte in i ugnen. Vi satt på balkongen sen, med varsitt glas rött vin till och njöt av det.

Det blev rätt mycket över, så vi åt sånt idag söndag också. Men utan vin till.

Vi hade spelat in Hitchcocks Fåglarna med Tippi Hedren i huvudrollen och den såg vi nu på eftermiddagen. Den är ruskigt bra.

PS. Den var ruggigare än jag kom ihåg. Vi hade inte sett filmen färdig, när jag skrev detta. DS.

Dagens Citat:

En persons livsfilosofi uttrycks inte

på bästa sätt med ord.

Den uttrycks med de val man gör.

Eleanor Roosewelt.
**********************************************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

13 kommentarer:

Ingela sa...

Ja du, det där med bollsinne det har gått mej helt förbi oxå. Men det är inte mindre roligt med minigolf för det =)

Anonym sa...

Jag är urusel på minigolf. Det blir många åttor när jag spelar, men jag är glad ändå. Den där lådan hade jag gärna smakat! :) Kram

Sus sa...

Det var evigheter sen jag spelade minigolf...
Minns det som mycket roligt med ett visst (stort:) inslag av frustration :-D
Mums för den lådan, det ska jag testa!
Ett mycket bra och klokt citat!
Kraaam

Fenixmonas sa...

Jag är inte alls bra på minigolf, missar oftast bollen så här är det verkligen brist på bollsinne! Igår blev det vanlig kalops här för svärsonen och barnbarnet kom denna vägen och åt, innan de körde vidare mot hemmet i Norge. Kramiz

Vicke sa...

Minigolf är roligt, men det var länge sedan jag spelade, ha en fin dag nu

Anonym sa...

Godmorgon Gilla!

Ser verkligen gott ut på bilden!
:)
Ängelholmsglass & Sia är godare än GB tycker jag.
:)
Gud vad hon har rätt Eleanor Roosewelt,
kunde ha varit någonting idag om jag tagit vara på de chanserna jag fått i livet. Men istället för att göra det blev det bara en massa snack från min sida, och nu kan jag inte göra så mycket när jag är transplanterad.
:(
Ha en fin Måndag!

Kram
Stevie

PS! Vem av Er vann på minigolfen?!

wiper sa...

Jag längtar efter att spela minigolf när jag ser dina bilder. Vi har en jättefin och välskött vid vår campingplats. Golfaren var verkligen koncentrerad ;) häftig klädsel han har. Ängelholmsglass har jag nog ätit själv men det var ett tag sen. Jag har också lust att se om "Fåglarna" Det var ett tag sen nu och man slås av att den är så skräckfylld fortfarande

Ha en jättefin dag
kram

Anonym sa...

Svar: Hahaha! Går man bara till sju. Jösses, vad duktig jag blev helt plötsligt! :) KRam

kaffehörnan sa...

Tingeling vännen
De är kul med minigolf

kram från mig

ansepanse sa...

jag tycker också om att spela minigolf, J vinner alltid över mig även om jag kanske kan slå honom vid någon bana men slutresultatet vinner har alltid
vilken god mat :)
kramar

attis sa...

Hej vännen. Tack för att du länkade till mej. Jag har skrivit om det i min blogg och tackat oxå. Jag var helt tom i bollen förra veckan så det har blivit lite skrivande. vilken fin golfbana. Här har vi oxå en minigolfbana men den är så misskött så det är inte roligt att spela där. Ha det nu så bra.
Kramen

Nett sa...

Minigolf kan vara riktigt kul :) Något som sällans görs förutom om man inte ligger vid en camping. Skall spara koppen jag, tittskåp eller sådant där gammalt tidningslåda med småfack hade jag förr i tiden. vet tyvärr inte vart den tog vägen. Kram

attis sa...

Det är så ledsamt när man mister sina kära djur. vi fick ju ta bort vår älskade Nappe (tax). Han var bara sex år . Han fick ett skut diskbråck och blev förlamad. Saknaden var enorm. Det är 8 år sedan nu men glömmer gör man aldrig. De kanske busar med varandra i hundhimlen nu.
Kramen