tisdag 19 november 2013

EN SÅN SKÖNHET!

Det har kanske blivit lite tjatigt med mina inlägg om dammsugare. Var inte ledsen. Det blir väl sista gången idag. Vi köpte nämligen en sån här idag.
Vi hade först varit på Coop och tittat och där fanns det några dammsugare, som de sålde ut, för de skulle inte ha såna i sortimentet. Vi skulle få bra rabatt om vi köpte en Volta, som var den som såg bäst ut av dem, som de hade. 

Men vi tog det kallt och gick till Elgiganten i stället. Där hittade vi den här fina Electroluxen, som hade en sån vacker blå färg. Det skadar ju inte med lite färg, när man städar. Eller hur? Så vi köpte den och är nu ägare till den här skönheten.
Det blev så, att Matte frågade om vi kunde ha Baloo hos oss i eftermiddag. Det ville vi gärna. Så här fick vi hem den här skönheten också.
Han ser inte så glad ut, där han ligger vid fotänden av våra sängar. Det beror på, att han råkade välta några paraplyer och kryckan, som har sin plats innanför ytterdörren. Han är lite rädd för fallande saker, som dånar, så han fick bråttom bort från dörren, som annars också är hans älsklings-plats hos oss. 

Så han ligger här hos mig och samlar lite mod. För han såg ju dammsugaren inne i vardagsrummet också. Han gillar inte såna heller.

Sibbe gick ut med Baloo på en promenad i kväll och nu sitter han och kikar på landskampen i fotboll mellan Portugal och Sverige. Vi måste ju vinna den med minst två mål, för att kunna gå vidare till VM-slutspelet. Det står fortfarande 0 - 0. 

Dagens Citat från Facebook.


♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

Aurora sa...

Snygg dammsugare.säg een vovve som gillar snabeldraken.

kaffehörnan sa...

Tingeling rara du
Synd inte Sverige klara av de

Hur är de med dig
kram

Fenixmonas sa...

Vi har också funderat på en vacker blå, vår lilla robotdammsugare kommer ju inte åt överallt så det behövs ett komplement. Kramiz

Nett sa...

Med lite färg så kan städningen bara bli ännu roligare :) Kram

Ama de casa sa...

Stackars Baloo... Inte kul att bli skrämd sådär! Fast dt var ju självförvållat ;-)