söndag 17 november 2013

JAG BLIR GALEN PÅ 3.

I går hade vi avbrott på vårt Internet ett flertal gånger under hela dagens lopp. Jag fick stänga av den lilla manicken flera gånger om och sätta igång den igen. Manicken är den lilla dosan man har för att komma in på nätet. Så det blev inte nåt inlägg här igår.
Jag vet faktiskt inte hur många timmar jag satt vid datorn och försökte få rätt på felet. Men idag har jag lyckats hittills. Peppar, peppar ta i trä. (Det blir i mitt eget huvud förstås)

Dagen började vi med att städa och dammsuga ordentligt. Stängerna till de två dammsugarna vi har hade gått sönder. Så vi hade redan varit uppe hos Electroluxbutiken och fått konstaterat att en ny stång skulle gå på över 500 kronor. 

Det är ju nästan lika mycket som en helt ny dammsugare av annat märke kan kosta. Men Baloos Matte var snäll och lånade/gav oss en av sina. Det var den vi använde till dammsugningen. Rätt hyfsat resultat, men lite jobbigt, för den var inte heller hel och hållen. Det kändes i alla fall bättre att bli av med de värsta spåren på mattor och golv. 


Till middag i går bjöd Sibbe på den här rätten. Det är stekt lax med en sallad av rivna äpplen och morötter, kryddad med lite salt och peppar. Så hade han fin jungfruolja på.
Det smakade jättegott förutom att det var fint i färgerna.
Idag söndag blev det att vi delade på en Pizza från vår lokale pizzabagare. Det är alltså inte den här pizzan, för den såg inte ut så här. Det var en Quattro Stagione (eller hur den stavas), som var väldig saftig och god. Nu blir det inte mer idag, för jag vet ju aldrig hur länge dosan håller sej i skinnet.

Dagens Citat från Facebook.

♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit. Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

9 kommentarer:

RockBabe sa...

Skönt att städa lite. Gjorde jag också en stund idag.
Den där laxen såg riktigt god ut!

Njut din kväll!

You Rock!!!

Ma sa...

Kan inte ha varit kul att ha haft sådant trassel med datorn igår, men eftersom den funkar idag, så tror jag inte det är datorn det är fel på, snarare på uppkopplingen och i så fall ligger felet på servern hos leverantören. Lustigt nog åt även jag pizza igår. Fast det var hämtpizza...

Ama de casa sa...

Fy vad jobbigt när internet krånglar! Hoppas det är stabilt nu.

ansepanse sa...

dateriet ska inte krångla, så är det bara, hoppas att strulet ger sig nu
håller även tummarna för att ni hittar en ny dammsugare
vad gott ni åt, riktigt smarrigt
kramar

jessica sa...

Men usch då vad tråkigt, vi hade så med Telia förr, och skaffade då Bredbandsbolaget och har haft 3 ggr på 4 år som dom har haft lite problem men om ringer tillbaka till en för att förmedla att det är igång igen om man vill. As bra, men nu har vårat bostadsrätt gått med Telia, så inte vill man sitta och betala för 2 direkt... så det blir att gå till Telia igen =(

ha en bra söndag trots all.
kram

Veiken sa...

Lax är alltid en höjdare! Pizza är gott, men vi äter det inte så ofta nu för tiden!
Har du en dosa när du ska ut på nätet - är det mobilt bredband? Då förstår jag om det bråkar ibland. Wifi är ju mycket säkrare och är mer stabilt! Hoppas det funkar för dig i framtiden! Kramar

Fenixmonas sa...

Gudskelov så har jag inte haft några nätproblem, däremot kontaktproblem, vilket innebar att datorn stängdes av så fort man rubbade den det allra minsta. En ny kabel fixade detta så nu kan jag röra den som jag vill!
Vi delade på en pizza på lördagskvällen. Kramiz

Nett sa...

Så jobbigt när nätet inte fungerar som det skall. Här tog vi pizza igår med. Kram

Anonym sa...

Hej du,,Ja du får gratta Lillemor,,jag grattar barnbarnet Moa i kväll när jag åker ner till Uppsala,,hoppas modemet sköter sig så du kommer ut på nätet..Haé Kram.