måndag 11 november 2013

DET HAR FAKTISKT VARIT VACKERT VÄDER IDAG.


Det här är den frysta chokladmoussetårtan vi åt en liten bit av i går på Fars Dag. Glömde att jag hade fotat den.
Vi begav oss ut vid 12-13-tiden idag. Då visade temperaturen på 9 grader. Fortfarande varmt alltså. Hämtade bilen i garaget och körde iväg till Väla. Det blev en runda där, men faktiskt inget kaffe idag, för det hade vi redan druckit hemma.

Egentligen var det ju meningen att vi skulle till Rusta, för att köpa garn. Det fick vänta ett tag, men sen kom vi iväg dit. Jag köpte en hel del garn till i både vitt, svart och grått. Det är ju de färgerna jag använder mej av nu. Passade på att köpa en gasbehållare till vår Soda Streamer också. Där kostar den 59 kronor, mot nästan 100 på vårt Hemköp. Man är ju dum om man inte sparar.
På vägen hem var det så vackra linjer på himlen av flygplan, som hade korsat varandras banor. Jag fotade, men resultatet blev väl inte så bra från bilen i farten och genom rutan. 
Så här många mormorsrutor har jag "färdiga" idag. Jag har virkat, i kväll framför TVns Fotbollsfest, som en galning. Kan inte släppa det. Det finns några "halvfärdiga" till, som ska få den svarta ramen runt. Sen får jag börja på helt nya, för de här räcker inte till.

Dagens Citat från Facebook.


♥♥♥
Glöm inte min Reseblogg. Klicka HÄR så kommer du dit.

 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! 
♥ ♥ ♥

8 kommentarer:

yvonne sa...

Godmorgon!Vad många rutor du har gjort!! ja det finns mycket man kan nätfiska efter både bra och dåligt.Jag håller mej till det som är bra.Ha en bra dag! Kram!

ansepanse sa...

igår hade vi bara 3 - 4 grader plus men idag är det betydligt varmare men det regnar tyvärr
de blir superfina de där mormorsrutorna :)
visst ska man passa på om man hittar något man behöver till ett lägre pris
kramar

yvonne sa...

Ola är vår yngste son.Han är duktig på det mesta .Joo jag har sett att du håller på att virka..Ha en bra fortsättning på dagen! Kram!

Ama de casa sa...

Oj vad du virkar på - duktigt!
:-)

Ma sa...

Tjusiga mormorsrutor. Du har helt rätt i att de är billiga på Rusta på gasbehållare. Även jag brukar köpa mina där, när det är dags att byta. Tårtan såg riktigt god ut och det antar jag att den var också...

yvonne sa...

Våra söner fick lära sig att laga mat,baka ,tvätta och sy på symaskin innan de "flög ut" ...Kram!

JaanaM. sa...

Här har det mest regnat hela dagen.... :/

Siita sa...

God morgon. I måndags hade vi sol på fm. Igår regnade det hela dagen. Usch vilket väder vi har. Stickar raggisar till Ellinor, hade med mej dit så hon fick prova o då ville Thea ha lika. Hon älskar lila. Kram