tisdag 10 januari 2012

Vem vinner på Lotto?


Ja, vem vinner på Lotto? Inte är det vi i alla fall. Vi har haft varsina två rader stående sen kanske nån gång på 80-talet, men har inte vunnit storkovan nån enda gång. Sibbe har valt två olika sifferkombinationer på sina rader, men jag har två exakt likadana rader. Nu har det gått så långt att vi inte vågar sluta, för naturligtvis kommer våra rader att stå som vinnare i så fall.
Det finns ju dom som har vunnit miljontals kronor, så man får ju passa sej, så man inte missar den möjligheten. Men det finns ju folk också som har vunnit många pengar och slarvat bort allihopa.
Nu för tiden kan man ju spela på nätet också och vinna direkt. Men då får man ju som vanligt vara försiktig, så man inte spelar bort sina pengar. Det är ju enbart tur och inte skicklighet när man vinner på Lotto.

Vi är med i Postkodlotteriet också. När vi var på Mallorca på semester ett år, så talade vi med ”blomster-vattnerskan” i telefon och då sa hon att vi hade vunnit i Postkodlotteriet, för det hade hon sett i posten. Då får du öppna kuverten nästa gång och berätta för oss, vad det står i brevet. När vi pratades vid senare, så fick vi veta att vi hade vunnit varsina 1000:- på vår Postkod. Det kändes verkligen härligt.


Dagens Citat:
Det är svårt att behålla lugnet,
när man är sysslolös.
Latinskt Ordspråk.
**************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag spelar nästan aldrig för otur i spel har jag, ja otur i kärlek också för den delen. Jag får hålla tummarna att ni vinner storkovan.
kramizar

Ninja sa...

Det är större risk att man blir allvarligt sjuk än att man vinner storkovan på spel.....tyvärr

Margit sa...

ja jag skulle nog inte hellerl våga sluta...ellelr byta rad..om jag var du...Tänk OM..det då skulle blivit vinst.."på den gamla raden"...
Varit till Eskilstuna idag. "Lämnat" åter Samira till Maria. Vi fikade och pratade..åkte också till Ilone, min yngsta dotter..och drack lite kaffe också..innan jag åkte hem till Lasse igen.
Kram!!!!

Sand mellan tårna sa...

Alex och hans mormor vann ju några tusen före jul men några miljoner har det inte blivit.
Alex fick ju välja nummer och det är svåra nummer han valt, höga nummer men dom vill inte byta för den dan det går in blir det jackpott.