måndag 16 juli 2012

Äntligen färdigt!


 Äntligen har jag rensat färdigt bland våra Resepärmar. Du kan se dem alla i bilden, som de såg ut från början. Jag hade plastfickor med biljetter och olika kvitton i det två tjocka pärmarna. I de två smala pärmarna hade jag satt in mina dagböcker, som jag skriver på resorna för hand. När vi kommer hem skriver jag av dem och skriver in i datorn och så blir det utskrifter av detta.

Det är så roligt att kunna läsa om alla våra resor i efterhand. Jag har kommit på att vi har gjort 50 resor tillsammans på semestrar sen 1980. Så är det kul att kunna ta reda på vid vilken resa vi gjorde det eller detta. Men man chockas nästan över kostnaden av alla resorna.

Resultatet nu av mitt jobb är att det bara är de två tjocka pärmarna som har nåt innehåll. Det två tunna är helt tomma. Så nu får tillochmed den tjocka pärmen med våra betalda räkningar plats i bokhyllan. Tidigare var resepärmarna "görtjocka", som man säger i Götet, så det var nästan omöjligt att trycka in Räkenskapspärmen i hyllan.

Se bara så mycket som blev kastat. Allt detta har suttit i pärmarna till ingen nytta i längden. Men jag kollade kvittona mot dagböckerna så att jag hade skrivit rätt pris här och var. Det var lite grann att skriva in också. Men det blev för hand vid sidan om nu. Jag kan ju inte skriva ut sånt, för bara en liten rättelse.

 
Det blev en riktigt tung påse att kasta. Man kan ju få en ungefärlig känsla av hur mycket goja jag hade sparat under alla dessa år.
Glöm inte att rösta på mina djurbilder i den här tävlingen!

Dagens Citat:
Besvikelsen över dålig kvalitet
varar längre än belåtenheten
med ett lägre pris.
Mats Sundström.
*****************************************************************
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit. Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Siita sa...

Hejsan. Skönt för dej nu när allt är klart. Kram

Veiken sa...

Så snyggt du gör i dina pärmar och roligt att läsa efter många år. Guldstjärna eller en av diamant får du! :) Kram

Fenixmonas sa...

Gott när det blir ordning o reda på det hela! Kramiz

Nett sa...

Och nog har ni gjort "görmycket" resor ihop :) Det blir ju mer än 2 resor per år. Kul när ni har samma intresse. Kram