torsdag 26 juli 2012

Varmt som bara den.


Idag blev det varken utflykt eller stranden. Först ändrade jag lite på ett par byxor till Sibbe. Sen fortsatte det med att jag saknade den ena skon i ett par sandaler. Jag köpte dom i Side i Turkiet förra året och jag trivdes väldigt bra med dom.
Så jag började städa i garderoben, där den andra möjligtvis hade gömt sej. Det blev städat ordentligt må jag säga. Varmt var det, så jag blev svettig. Men när garderoben var clean, så hade jag ändå inte hittat den.
Den enda utsikten var då, att den hade gömt sej under sängarna.
 Jag fick lägga mej på golvet och kika in i mörkret. Där låg det nåt i ett mörkt hörn. Plockade fram den saknade dojan. Det berodde på att jag, när jag dammsög under sängen sist, tydligen hade fört in skon längst inne i mörkret. Puuuh! Men städat blev det ju i garderoben också. Haha!
 Sen blev det inte nån promenad förrän fram emot kvällningen, då Baloo hade kommit. Han fick sin runda och sen satte vi oss på en bänk vid torget och åt varsin glass, Magnum Mandel, som är vår favorit.
Om du klickar på bilden kommer du till tävlingen, som jag är med i om den bästa djurbilden. Tänk om du ändå kunde hjälpa till! Jag har flera bilder med i tävlingen och du kan rösta på alla och en gång om dagen. Please!

Dagens Citat:
Den friske har många önskningar,
den sjuke har bara en.
Indiskt ordspråk.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

3 kommentarer:

Siita sa...

Jag har röstat idag. hoppas det blir bra. Men ser att det är inte många som röstar. Kram

Nett sa...

Då har du jobbat på bra i värmen.. Pust! Förstår att du ville ha fram den sandalen, de ser sköna ut. Kram

Veiken sa...

Vilken tur att du hittade den saknade sandalen. Så snygga sandaler måste man ha två av! :) Kram