fredag 27 juli 2012

Vackert och varmt idag.

Idag var det fint väder igen. Vi bestämde oss för att åka ut på Råå och landningen. Så kallas en del av stranden, där fiskarena en gång i tiden tog iland sin fiskefångst och lade båtarna på land. Det finns en gammal stuga kvar och det ligger båtar och annat utefter stranden.
Vår vana trogen, så ringde vi till våra vänner K. (hon) och L. (han) och sa att vi var där. Ville de komma dit? Visst!!! De kom efter ett tag K. först och L. lite senare. Det var varmt och gott och till slut gick vi ner till bryggan för att bada. Men L. stannade, för han vill att det ska vara minst 23 grader i vattnet. Det var det förvisso inte, men K. som hade en termometer med mätte upp 19 grader. Vi doppade oss och simmade både länge och väl och stod ute i vattnet och pratade. Det kändes så härligt, för efter ett tag var man ju van vid temperaturen.
 Här har jag fuskat, för de här bilderna är från förra året. Det fanns många flera vid och kring bryggan idag. Så gick vi ur vattnet och satte oss för att torka och så småningom var det meningen att vi skulle åka hem, men se det ville inte L.
Han bjöd hem på kaffe. Han är duktig på att baka, så när vi kom dit fanns det både kaffe och kaka med vaniljsås färdigdukat på bordet.
Han är duktig med allt möjligt, så den här spaljén, eller vad den ska vara har han gjort alldeles själv. Det vill säga, det var två.
Vi fortsatte att prata, men till slut blev dom av med oss. När vi kom upp i lägenheten möttes vi av Baloo, som redan hade kommit. Han var jätteglad och viftade med svansen och kelade med oss.
Efter ett tag gick jag ut med honom en vända och när vi kom tillbaka började han kela igen med Morfar.


Om du klickar på den sista bilden, så kommer du till fototävlingen jag är med i. Du kan rösta på mina bilder en gång om dan och du kan ge hur många bilder du har lust till, en poäng. Tackar i förväg!
Dagens Citat:
Förlorar du en timme på morgonen
kommer du att leta efter den
hela dagen.
Lord Chesterfield.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

4 kommentarer:

Viktkamp sa...

älskar havet =) Kram

Siita sa...

God morgon. Jag är som L jag vill ha minst 23 grader i vattnet. Annars går jag inte i. Idag ska vi åka en sväng upp till Rättvik o se hur flickorna har det. Kram

Nett sa...

Vilket härligt färdigdukat bord där, kan vara gott med det fikat efter den fina dagen. Varmt har det varit härligt tycker jag även om kroppen inte är van vid det. Kram

Mita sa...

Inte dumt med karlar som kan baka och händiga på många sätt..*L*..
Idag hade det passat bra med ett dopp så klibbigt och kvalmigt som det varit..
Klart jag ska gå in och rösta på bilderna,
Kramar**