måndag 15 oktober 2012

Ingenting, som blev lite grann i alla fall.


Inte för att jag vet vad jag ska skriva om idag, men jag ska försöka. I förmiddags gick vi till Apoteket och köpte lite medicin till mig. Den kostade bara 12 kronor. 
Sen köpte jag lite garn, för jag behöver virka ett nytt överdrag till en kudde, som har blivit sliten i hörnen. Jag virkade den sen mer än 25 år tror jag det är. Men jag fick inte tag på vanligt bomulls-garn, utan merceriserat. Det märkte jag inte förrän vi kom hem. Så det får jag väl byta hoppas jag.
Sen har jag faktiskt gått igenom tidningen MbyM igen efter nåt trevligt att sticka. Maken hade sett en kofta han gärna ville ha. Men den blir det nog inte, för det var omständliga flätor i den. Jag kan verkligen sticka vanliga flätor, men jag tror inte riktigt på dessa. Beskrivningen är i alla fall svårtydd. Men vi har inte köpt nåt garn heller än.
Vi har inte haft Baloo sen i lördags. Då var vi ute och gick med honom. Vår promenad brukar gå förbi en pub i närheten och killen som hjälper till där, är så förtjust i Baloo, att han brukar komma ut, om han ser oss. Det gjorde han den här gången också. Då gäller det bara för mig att släppa Baloo, för han är så stark att det inte går att hålla honom. Risken är den att man trillar  i så fall. 

Det blev visst lite att skriva om ändå. ;-D

Dagens Citat: 
En bankman är en person 
som lånar ut sitt paraply 
och vill ha det tillbaka när det regnar. 
Mark Twain.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

12 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Godmorgon!Den koftan ser svårstickar ut! Tack för att du nattade mej.Ha en bra dag vännen! Morgonkram!

Nett sa...

Kul med lite handarbete, här har det inte blivit så mycket av det denna veckan, men det kommer rätt årstid för det nu. Kram

Yvonne sa...

Ulla hälsar på alla djur som visas i Tv..Att sticka en stor kofta är ett tungt arbete.Det måste ju bli stora stycken man ska hålla i.Ha en bra dag! Kram!

ansepanse sa...

jo, du fick ju till ett inlägg i allafall :) den tröjan är fin tycker jag, kan du inte testa med något garn ifall du kanske ändå klarar av de där flätorna? härliga Baloo <3
jag drog på munnen åt dagens citat, den är bra :)
Sv: mm, längtan efter sommar men en bättre än den vi hade :) tack :)
kramar

ansepanse sa...

Sv: jo, vet du, kaffet hjälpte faktiskt :) huvudvärken är borta nu, mm, sådär kan det vara för mig också, jag har liksom inget att skriva om men när jag börjar skriva så brukar det bli något i allafall
kramar

Yvonne sa...

Ulla är rasist hon skäller på personer som är mörka .Bra ide att proa med ett litet tunnare garn så blir det inte så tungt. Kram!

Tommy sa...

Sv: Du är hjärtligt välkommen .. ler:)

Veiken sa...

Synd när mönster är krångliga och besvärliga att sticka! Jag vet att du är duktig och kan göra fina saker! Kramar

Siita sa...

Hejsan. Kudden är jättefin lika så tröjan. Har glömt att köpa hem tidninge, Kram

Veiken sa...

Svar: Det här var vår andra kryssning och inte den sista. Förra året åkte vi från Venedig . Kramar

ansepanse sa...

Sv: jo, kaffe smakar bra för det mesta men jag kan inte dricka det för sent för då kan jag inte somna, tack, men ibland har jag lite svårt att få fram ett inlägg
kramar

Sussi sa...

Sticka kan jag hjälpligt men virka är jag sämre på. Lite kul med handarbete :)

Förstår att Baloo drar till sig folk så fin han är.

Kramisar