tisdag 23 oktober 2012

Lite tvätt idag.


Enligt önskemål från Ansepanse på Kinaguld lägger jag in en bild på mig med den nya halsduken på. Den blev inte dum till slut. Knuten fick jag acceptera, för så var det med det garnet. Men man märker den inte för alla volangerna.
Jag hade tänkt mig att ha den till min kappa, men det blev för mycket, så det blev till min svarta skepparjacka. Färgerna stämmer till viss del, men det såg lite rörigt ut till mönstren i kappan.
Jag har haft tvättstugan idag och allt är klart och inlagt till förvaring.
Vi trodde att Baloo skulle komma hit på eftermiddagen, men Matte skulle faktiskt inte jobba, så det blev inte ens en liten kvällspromenad för mig med honom. Vi brukar vara ute ungefär en ½ timma och då jagar vi varann. Jag till och med springer. Det ni! Jag brukar ju inte vara glad för att motionera. Här kommer bilden jag är mest glad för på Sibbe och Baloo.
När vi bodde i vår förra lägenhet hade jag en period, då jag sprang en motionsrunda ett par varv. Men så fick jag ont i mitt högra skenben, för jag hade nog inte rätt sorts skor. Sen dess har det bara blivit promenader för min del. När jag är ute med Sibbe går det lite långsammare, än när jag är ute ensam. Han har ju sin ”pinne” (krycka), när han går ute. Så lägger jag in min video, när Baloo just hade kommit till Matte. Sätt på ljudet.


Dagens Citat: 
Det svåraste med att göra bra affärer, 
det är att avstå från de dåliga. 
Simon Spies.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.
 Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

15 kommentarer:

Maria sa...

Go kväll!
Ja men se den blev ju kanon runt din hals. Hur har det gott i fototävlingen med Baloo å Sibbe? Har änna som glömt bort den men måste väl va över nu.
Ja jisses hur ska de gå när jag måste planera tvätten jag som inte behövt dela tvättstuga med andra på över 30 år, jo de går nog bra.
Kramizar

Aurora sa...

En snygg sak du fixat. Är lite avundsjuk på er som är händiga. Kram

Agnetha sa...

Vilken fräck halsduk och bruttan i den var snygg med ! :)
Tvätt och tvätt, aldrig ser man botten på tvättkorgen.

BS Förstår mer än väl att man inte kan komma ihåg alla, jag sparade dig i min lista till höger för det var så trevligt då vi skrevs ett tag. Sedan har det hänt en himla massa, periodvis har det varit långt mellan inläggen. Igår var jag runt och hälsade på lite hos dom jag har i min lista, tänkte fortsätta ikväll/natt ett tag åtminstone.
Mina döttrar är vuxna och har barn med, här hemma har jag en bångstyrig fjortiskille som jag just nu när orken tryter mest vill ställa ut på bron. Får mitt fjärde barnbarn nu i november och då vill jag vara hemma och passa lillprinsen, då vill jag inte vara på sjukhus.

Kommer att hålla min man hårt i handen när jag ska till onkologen, han är min trygghet och den som håller mig jordad när ångesten river i mig. Förstår du haft det tufft med som följt sambon/kärleken på hans tuffa resa, man vill inte att någon ska behöva våndas så av både det ena och det andra. Är ju i början av min tuffa resa och den är tuff redan innan jag vet något egentligen. Nej, nu kan jag inte skriva om det mera, då kan jag inte sluta gråta.

Tack för ditt svar ! Sköt om dig med och ha det så gott !

Kramar

Snejky sa...

Härligt med handarbete. Snygg halsduk...
Fin blogg du har.
Kramen

Fenixmonas sa...

Så fin du är Gilla! Halsduken blev ju kanonfin!
Jag fick väldigt ont i skenbenen de första dagarna i Side när jag gicj i backen...men det gav sig efter några dagar. Kramiz

Siita sa...

God morgon. Halsduken blev ju jättebra. Ska nog prova jag med någon gång, om någon vill ha. Själv gillar jag inte halsdukar. Kram

Jaana Oh sa...

Vilken fin halsduk! :) Så underbart med hundar. Vill ha en själv men har inte tid, då jag jobbar heltid....

trollet sa...

Jättefin blev den!! Du kanske ska göra en till och sälja?? ;)

ansepanse sa...

åh vad fin den blev, de färgerna passar dig ypperligt, och så har du länkat till mig :) vad snäll du är <3, motion ja, jag går ju en del men springer gör jag heller inte, inte numer, vilket härligt videoklipp :) det där känns igen, halsband och koppel, det är konstiga saker det :)
ha en bra dag vännen - kramen <3

Nett sa...

Snygg den sjalen / halsduken, finns sådant garn att köpa. Har aldrig gjort det utan bara sett att det finns och det var inte billigt. Kram

Augusta sa...

Vad fin du blev med halsduken. Duktiga Du :)

Tvätt och städ är inte roligt. Iallafall innan man kommer igång.

Svar: Möjligheten att betala med faktura på COOP brukar stå i de papper du skickar ut. Annars är det bara att ringa till medmeda. COOP kan ju vara dyr men jag handlar på en superbillig COOP i Vällingby. Billigare än de flesta affärerna.

Kram

Gilla sa...

Svar till Jaana här ovanför.

Jag försökte komma in på din sida men det var inte möjligt. Om du kikar in här igen, så kanske du förstår min uppskattning på din kommentar.

Gilla

Veiken sa...

Du milde vilken läcker halsduk. Har du gjort den själv, så får du stående ovationer från mig! Kramar

attis sa...

Inte roligt då det är kallt inomhus. Vi har dessutom en hyresvärd som försöker slingra sej ur allt som måste göras. Rönnbär finns massor av. Så fina bilder på er. Ha det allra bäst.
Kramelikram

Yvonne :-) sa...

Den halsduken ser svår ut att göra,men du lyckades ju bra. Nattikram!