onsdag 31 oktober 2012

Full rulle hela dan.

Vi hade en del ärenden idag. Först skulle jag sända iväg beställningen på halsduken och det blev gjort redan innan vi kommit till vårt garage för att hämta bilen. Det är den blå/gröna med inslag av lite brunt och gult. 

Så var vi hos HD ( Helsingborgs Dagblad) och lämnade in ett tävlingsformulär, som de har haft i papperstidningen. Man kan vinna massor av vinster. Men det gäller att skrapa rätt bland tre val, varje dag. Tävlingen pågår 14 dar i sträck i 3 omgångar. Detta var den andra. Håll tummarna!!!
          
Rusta har nyss invigt sin nya, utbyggda butik, så vi var ju tvungna att stanna till där och gå igenom affären, för att se hur det ser ut där. Vi kom inte därifrån tomhänta precis. Bland annat så fick Baloo en ny leksak. Ett par bollar sammanbundna med ett tjockt rep. Det gick inte att få till bilden bättre, för han var trött då. Men han har lekt mycket med den.
Vår Anita har inte fungerat sen det var avbrott i telefontrafiken genom Telia för ett tag sen.
          
Så jag hade Anitan med till Väla, där de har en butik. Jag fick byta ut den direkt, eftersom jag hade med mig kvittot med garantin. Man förlängde garantin från och med idag också. Men fastän vi har varit hemma flera timmar nu, har ingen av oss blivit färdiga att koppla in den. Det får bli i morgon.

Jag har haft fullt schå, sen jag var ute med Baloo på kvällen, för jag hade kameran med mig, för att filma, om han började rulla sig i gräset igen. Det gjorde han, så jag fick några klipp. När jag kom upp med honom, skulle jag göra EN film av det hela. MEN, jag lyckades spara det i fel format, så den gick inte att ladda upp på YouTube. Jag får göra om det i morgon.
Här visar jag en video i stället, som jag har gjort tidigare. Det är ett par, som kallar sig Albatross, nere i Palma Nova på Mallorca, som spelar och sjunger La Vie En Rose för oss.

Dagens Citat: 
Om det är något du inte gillar 
– ändra på det! Om du inte kan ändra på det 
– ändra på din attityd. 
Maya Angelou.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Glöm inte min Reseblogg. Klicka på jordgloben så kommer du dit.

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥
 

11 kommentarer:

Margit sa...

Oj vilken fulltecknad dag ni haft!!!! Nu lyssnar jag på musiken du delar till oss!!!
Nu är det "mitt i naten"..vilket innebär att det redan är 1 november!!
Tycker inte det är länge sedan det var 1.a okober...
Kram!!!!

Augusta sa...

Tittar in till din blogg innan sängen. Det har hänt mycket idag för dig. Vad snabbt du stickade halsduken. Och Baloo var glad förstår jag med ny leksak.
Men vad är Anita?

Sov Gott!

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Oj, vilket långt inlägg...Vi fick också ett RUSTA i veckan som gick, men jag har inte haft tid att kolla in det än. Kramiz

Siita sa...

God morgon. Här har jag +3 grader o ska snart åka till jobbet. Slutar kl 14 idag o börjar igen på tisdag. Kramar

trollet sa...

Ha ha, älska citatet!!
Skit snygg är den... längtar!! Kanske kommer det beställningar när jag använder min;)
Fin helg önskar jag dej=))

ansepanse sa...

självklart håller jag tummarna, stenhårt till och med :) Rusta är en bra affär, precis som ÖoB är :) vilken rolig leksak Baloo fick, tror jag det att han tyckte om den, det är roligt med mina två, Nemo leker inte alls med leksaker, Sluggo däremot älskar leksaker och har en hel del :)
Nemo bara apporterar, då får vi se filmen på Baloo lite senare då
dagens citat är bra :)
Sv: vad tyckte du om Bagge-Wahlgrens residens?
kramar vännen

mufflo sa...

Herrejösses vad mycket du hinner..............

Veiken sa...

Nostalgi och vibbar av Edith Piaf! ;)
Jättefina sjalar. Jag kommer nog med en beställning. Kan inte bestämma vilka färger jag vill ha..... Kramarg

Augusta sa...

Svar: Gula huset som syns först är mitt hus i Muodoslompolo. Kände ingen där då jag köpte där för några år sedan. Bilden av rummet i min blogg, överst, är vardagsrummet i lägenheten som jag hyr ut. Finns två lägenheter där och nedre botten. Där har byns hembygdsförening flyttat in.

Tyskarna som bodde där en vecka känner jag inte och dom fick betala för sig :)

Känns inte så men jag driver en fastighet långt uppe utom nästan Sveriges slut.

Kram

ansepanse sa...

Sv: det ligger lite jobb bakom att få en hund att apportera, fast Nemo är väldigt läraktig, jag har försökt med Sluggo men han "fattar inte" liksom :) jag måste väl vara mer enveten kanske
Bagge-Wahlgrens hus var inte fint utvändet och jag tycker inte om stilen med bara vitt och svart inne, jag vill ha in lite färg jag :)
ikväll blir det Mitt i naturen
kramar

Veiken sa...

Du, jag är intresserad av den färgsättningen som är på den nedersta bilden.... Tala om hur/när jag ska betala. Ska jag mejla dig? Kramar